sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Heidi ja Laura: Elämää ikkunan takana:)

Heippodei! 
Blogin nimi, mistä se sitten tuli? Muutaman tunnin ajan pohdittiin nimeä ja väänneltiin sitä eri suuntiin. Ja pienestä vitsistä se taisi syntyäki et ei me voida laittaa nimeksi LauHEi tai HeiLau:) Tästä se sitten vääntyi jotenkin että HeiLauta elämää. Alku tulee luonnollisestikin meidän nimistä. Toki sanalla on toinenkin merkitys HeiLauta elämää terveellisempään suuntaa, HeiLauta vaakaa pienempään lukemaan jne:) Tämän takia valitsimme blogin nimen, siinä piti olla joku juju millä olisi useampi merkitys! 

Millonkas se meidän ystävyys sitten alkoi, keväällä 2010 kun Heidi tuli vanhainkodille työharjoitteluun:) Lauran piti ottaa Heidiltä kani-vauva, joka kuitenkin sitten se jäi ottamatta heinä-allergian takia. Siitä se ystävyys sitten pikkuhiljaa lähti ja loppua ei näy! Ollaan laihdutettu yhdessä varmaan siitä saakka ;) :D Mikä meitä sitten yhdistää, ainakin samanlainen huumorintaju:D luottamus, mielenkiinto samoihin asioihin  kuten ruoka, laihdutus, vaatteet, sisustus. Ajatusmaailma kohtaa moneltakin osin <3<3


Heidi
Palaan jälleen ruotuun melkein vuoden tauon jälkeen. Sain rakkaan esikoiseni viikko sitten, joten tekosyitä ei mässäykselle enää ole. Ensin olisi pudotettava jäljelle jääneet 7 raskauskiloa, jonka jälkeen päästään vasta asiaan. Vuosi sitten personal trainer teki minulle ruokavalion, jonka avulla aion kiloja karisuttaa. Pientä muokkausta se kuitenkin vaati imetyksen takia. 
Kiloja on karisutettavana useampi kymmen, joten eiköhän aloiteta :)


Laura
En halua asettaa itselleni mitään paino tavoitteita, ne ei vaan toimi mun kohdalla. Haluan pyrkiä siihen että joka kuukausi paino laskisi tai pysyisi samassa, eikä plussaa pääsisi syntymään. Koko projektin tavoitteena olisi kiinteytyä ja olla jonakin päivänä tyytyväinen omaan peilikuvaani:) Siinä on tekemistä niin kropassa kuin pään sisälläkin. Ehkä enemmän jopa pään sisällä! 
Tarkoitus on käydä kuntosalilla, lenkillä ja jumppailla kotona selättimen, fitnessbägin ja pilatesrullan avulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti