maanantai 31. lokakuuta 2016

Laura: Toinen pureviiko takana:)

Toinen viikko takana purea takana. Tällä viikolla tein jalkatreenin salilla ja nyt eivät tulleet polvet kipiäksi, jee! Joten teen varmaan jatkossakin jalkatreenit salilla, ujutan aina välillä mukaan muutamia kyykkyjä omalla painolla:) Jospa polvet pikkuhiljaa tottuisi niihin. Treenejä tälle viikolle kertyi vain 2 ja yksi kävely. Olevinaan on koko ajan niin kova kiirus ja syksy tuo tullessaan kokoaikaista väsymystä vaikka nukkuisi kuinka paljon. Tälle viikolle toivon parempaa draivia liikkumisen suhteen:) Liikuntaa myös lisättiin tälle viikolle treeniohjeissa.

Viikolla kaksi oli Cheat meal päivä eli vapaa valintainen ateria. Mietin muutamankin päivän mitä haluisin syödä, koska tuntui todella haastavalta keksiä herkuttelu ateria gluteiinittoman ja maidottomana. Torstaina sitten kamelin selkä katkesi kun olin todella väsynyt työpäivän jälkeen, hain Hesburgerista Mega-aterian ja söin sen ilman sitä hampparileipää. Söin myös muutaman rivin suklaata, joten täysin maidottomana herkuttelu ei sujunut. Ei ehkä kaikkein fiksuin valinta mutta tämä teki psyykkelleni todella hyvää:)
Seuraavaksi Cheat meal- päiväksi on sovittukin ystävän kanssa pizzapäivä ja tämän aiommekin toteuttaa gluteiinittoman ja maidottomana. Koska ystävälleni sopii vatsaongelmien takia paremmin gluteiiniton pizza:) Voin jakaa reseptin sitten täälläkin, kunhan se päivä koettaa.

Ruokavalio on muuten sujunut hyvin, paitsi välillä kiukuttaa kun ruokaa saa olla koko ajan tekemässä. Olen huono tekemään viikon ruokia valmiiksi esim. vapaapäivänä kun jotenkin ruoka on mielestäni maistuvampaa kun vihannekset ja liha on suhteellisen tuoreena tehty. Enkä vain yksinkertaisesti pysty syömään montaa päivää samaa ruokaa. Vaikka vihannekset olisikin keitettynä tai wokattuna. Mielestäni kana on aika kamalaa uudelleen lämmitettynä, kuivaa ja tuntuu että välillä jää kitalakeen kiinni. Toki olen kanaakin silti välillä syönyt uudelleen lämmitettynä, vaikka koostumus ja maku mielestäni siitä kärsiikin. Jauhelihaa olen nyt oppinut syömään uudelleen lämmitettynä kun laitan paistovaiheessa sinne tomaatti kuutiota joukkoon niin jauheliha ei kuivahda. Tämä on aina ollut ongelmani joten siksi tuntuukin että ruokaa saa olla joka välissä laittamassa ja siihen omasta mielestä tuntuu tuhrautuvan liikaa aikaa/energiaa.

Erittäin onnellinen olen siitä että Puren aikana nälkä ei ole juurikaan vaivannut, joten ruokavaliossa on huomattavasti helpompaa pysyä.

Painoa tällä toisella viikolla lähti -600g. Myös edistymistaulukko päivitetty lokakuun osalta.

Lopuksi lisään ruokakuvia viikon varrelta.

Täytetty munakas (kalkkuna ja tomaatti), purelettu+kookomanna ja mansikoita, riisikakkuja+kalkkunaleikettä ja itse tehtyä avokadomössöä.

Kaalilaatikkoa, riisipastaa+jauhelihaa, Lohta ja pottuloita, Salaattia ja Pulled Chickeniä (suosittelen!!), Salaattia+kalkkunaleikettä+herkkusieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti