keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Laura: Hoitajan kello

Yhteistyössä:  Color4Care
Color4care on yritys joka myy värikkäitä hoitoalan tarvikkeita, kuten stetoskooppi, nimikylttejä, kynätaskuja, työvaatteita, työkenkiä, hoitajakelloja ja paljon muuta terveysaiheista. Color4caren avainsanoja ovat ilo, väri ja huolenpito. Yritys on perustettu vuonna 2011 Ruotsissa, tarkoituksena lisätä hoityön ammattiylpeytyä, yhteisöllisyyttä ja tuoda iloa raskaalle alalle.

Lähdin mukaan yhteistyöhön, koska se koskettaa ammattiani.

Sain Color4care yritykseltä  itselleni kellon. Hoitajan kello valikoima on laaja ja värejä on monia.

Itse valitsin tämän kellon, koska se oli mielestäni siro ja tyylikkään näköinen.Väriksi valitsin vaaleanpunaisen, koska en omista juurikaan mitään vaaleanpunaista.
Tätä kelloa saa pyyhkiä käsidesillä, joka on äärimmäisen tärkeää hoitotyössä hygieenian kannalta:)
Taskukello on kätevä hoitajalla koska emme saa käyttää työaikana koruja/rannekelloja hygieenia syistä. Eikä välttämättä joka paikassa ole kelloa näkyvillä.
Kelloni kiinnitetään rintataskuun klemmari kiinnityksellä. Eri kelloissa näkyi olevan erilaisia kiinnitysteknikoita.

Olen nyt reilun viikon käyttänyt Color4care yritykseltä saamaani Hejco unisex työpuseroa ja olen tykännyt kovasti. Voit käydä lukemassa tekstin täältä. Malli on kiva, tykkään varsinkin paidassa olevasta v- aukosta. Materiaali on pehmeää, se on miellyttävän tuntuinen päällä. Kangas on 50/50 polyesteri/puuviilla ja on mielestäni hengittävä. Taskut ovat isot, joka on iso plussaa koska töissä täytyy kantaa mukana: työpuhelinta, "piippari" (hoitajakutsu) ja välillä tulee laitettua jos mitäkin tavaraa taskuihin jotta ne kulkeutuvat asukashuoneista takaisin kansliaan. Koot ovat väljiä. Paita kutistui ensimmäisessä pesussa hieman. Tämä mainittiin heidän nettisivuillaan että paita kutistuu 2,5%.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti