maanantai 4. kesäkuuta 2018

Kuukausi on vierähtänyt viime postauksesta

Kuukausi on mennyt todella äkkiä, blogi on monesti ollut mielessä mutta aikaa sille ei ole vaan löytynyt. Eikä aiheitakaan ole hirveästi ollut.

Sulkapallon pelaaminen työkavereiden kanssa on jäänyt kesätauolle. Salilta pidin reilu viikon tauon, kävin monta viikkoa ilman taukoa. Teki todella hyvää mielelle ja keholle. Viime aikoina siitepöly tuottanut minulle murhetta kovasti - silmät kutisee, nenä aivan tukkeessa, väsymys ja muutenkin kurja olo. Yleensä pärjään lääkkeillä oikein hyvin. Luulen että mukana on vähän kesäflunssaakin. En yleensä toivo sadetta, mutta tällä hetkellä toivoisin sitä tulevan jotta allergia vähän helpottuisi.

Tänään jäi ensimmäiset lomalaiset töissä jo lomalle. Itsellä on loman alkuun 5,5 viikkoa. Yhdeksi viikoksi menen "urheiluhullun" serkkuni luokse Pohjoiseen joten liikkumista on tiedossa. Ajattelin tässä että mäkikävelyä tarttis mennä treenaamaan kun varmasti jonkun tunturin huipulle kiivetään ja aerbinen kuntoni ei päätä huimaa edelleenkään.
Lomalla on tarkoitus myös varata Ähtärin läheltä mökki muutamaksi päiväksi ystäväni kanssa. Muita selkeitä kesäsuunnitelmia ei vielä ole.

Parvepuutarhani jälleen avannut  ovensa suurempana kuin viime vuonna. Istutin kirsikkatomaattia, kesäkurpitsaa, ruohosipulia, oreganoa, persiljaa, tilliä, timjamia, minttua, rucolaa, viinisuolaheinää, paprikaa, basilikaa ja salaattia. Tarkoitus on vielä kokeilla avomaakurkkua. Altakasteltavat parvekelaatikot ovat tähän tarkoitukseen oikein hyvät ja niillä saan puutarhani kukoistamaan. Ennen minulla oli tavallisissa ruukuissa niin siinä eivät jostain syystä viihtyneet. Lannoitetta myös ostin ja viikon päästä olisi tarkoitus sitä laittaa.

Mitäs teille kuuluu?
Onko postaustoiveita?

2 kommenttia:

  1. Avomaan kurkut on hyviä!

    Tee sellainen päiväni kuvina -postaus. Niitä on joskus näkynyt ja ne on ihan kivoja, jos tuntuu ettei tekstiä synny. :) Sit voisit kirjoittaa erilaisista mahdollisista motivaattoreista, joita sulla on/on ollut elämäntaparemppaan. Ehkä sellaisia, mitä oot kokeillut ja mikä ei toiminut ja mikä toimi. Tai urheilulajeja, joita olet kokeillut ja mistä pidit mistä et ja miksi. Jäikö joku ihan harrastukseksi. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa 10 miljoonaa? :D

    Kiva ois lukea sun postauksia useammin <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, pistetäämpä korvan taakse:) Loistavia ideoita!
      -Laura-

      Poista

Rapunzel