sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Pitkästä aikaa täällä taas :)

Blogin kirjoittaminen menee minulla näköjään sykleissä, välillä tulee kirjoitettua enemmän välillä taas tulee pitkiäkin taukoja. Nytkin on vierähtänyt melkein puoli vuotta edellisestä postauksesta. Tänään tuli ajatus että voisin tänne jotakin kirjoittaa, mutten vieläkään tiedä mitä kirjoittaisin :D

Kulunut loppuvuosi on ollut haastava, mutta pikkuhiljaa on menty eteenpäin. Joka syksy minulla tulee unettomuutta, joka vaikuttaa vahvasti jaksamiseen ja mielialaan. Samalla myös ruokailut heittää häränpyllyä ja oravanpyörä on valmis. Tunnesyömistä = Aikamoista vuoristorataa. 

Liityin viime kuussa Suurin Muutos - yhteisöön, joka toimii kuukausimaksulla facebookissa. Mielestäni 9,90e kuukausi hinta on edullinen. Yhteisössä saa itselleni kaivattuja terveellisiä kotiruoka reseptejä, jotka on toteutettavissa helpoilla raaka- aineilla. En ole vielä ollut kovinkaan aktiivinen yhteisössä, seuraillut sinne lisättyjä juttuja. Pikkuhiljaa kypsytellyt asioita ja ruokailuja mielessäni. Alan pikkuhiljaa toteuttaa niitä omalla kohdallani. 


Vieläkö täällä on lukijoita, joita kiinnostaa kuulla höpöttelyjäni? 

-Laura-

1 kommentti:

Rapunzel