BLOGGARIN ESITTELY

Alkusyksystä 2018.
Olen 36-vuotias lähihoitaja, työskentelen tällä hetkellä vanhusten parissa ja teen 3- vuorotyötä. Ylipaino on kertynyt vuosien varrella kolmisenkymmentä kiloa. 

Tarkoituksena olisi kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan välillä, pääajatuksena kuitenkin kirjoittaa taistelusta painonhallinnan kanssa. Haasteina on ikuinen himo roskaruokaan/herkkuihin sekä vuorotyö. 

Liikuntaa olen harrastanut epäsäännöllisen säännöllisesti jo useamman vuoden vailla mitään kunnollista päämäärää. Kaikennäköistä on tullut kokeiltua matkan varrella: hölkkää, kävelyä, kuntosalia, uintia/vesijuoksua ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja.
Lajeina tällä hetkellä lenkkeily ja kuntosali. 

Saliohjelmia minulle on tehty matkan varrella useampikin, joita nyt viime aikoina olen itse soveltanut/vaihdellut. 
Ideoita olen tietysti myös poiminut netistä/ erilaisista treeniblogeista joita seurailen innokkaasti:) Ja löytyy muutama kuntosaliharjoitteluun keskittyvä kirjakin. 

Ruokavaliona ihan perus kotiruokaa, mutta kuitenkin paljon kasviksia, vihanneksia sekä hyviä proteiinin lähteitä. Lisäravinteina perus vitaminiit, palautusjuomat, proteiinivanukkaat sekä boostereita ennen salia. 

Blogi on kasvanut kanssani tässä vuosien saatossa. Aloitin laihdutusbloggaajana joka ajatteli että blogista saisin boostia laihtumiseen. Blogin historiassa on laihdutettua useita kiloja, mutta niitä on tullut takaisinkin korkojen kera. Nykyään haluankin puhua elämäntaparemontista, jossa teen muutoksia pikkuhiljaa ja toivon saavani pidemällä tähtäimellä muutoksia aikaan. Blogi ei enää keskity pelkästään painonhallinta juttuihin, vaan useampiin asioihin mitä elämääni kuuluu. 

Blogin nimi tulee alkutavuista ystäväni ja minun nimistä. Kirjoitimme aluksi blogia yhdessä, mutta myöhemmin minä jatkoin yksin ja siksi blogin bannerissa lukeekin omaperäisesti Lauran elämää. 

INSTAGRAM: @heilautaelaamaablogiEi kommentteja:

Lähetä kommentti