sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Laura: ensimmäinen viikko TouhuTammikuuta takana

MAANANTAI: Lepo
TIISTAI: Putkirullausta ja venyttelyä 15min
KESKIVIIKKO: Kuntosalilla olkapää + hauis- treeni 50min ja aerobista crosstrainerilla 30min
TORSTAI: Lepo
PERJANTAI: Kuntosalilla jalkatreeni 55min + aerobinen treeni kuntopyörällä 45min 
+ Venyttely 10min
LAUANTAI: Venyttelyä 10min
SUNNUNTA: Piti mennä tekemään puuttuvat treenit mutta kurkku niin kipeä/pää raskas (alkoi eilen illalla) etten uskaltanut lähteä urheilemaan.

Yhteensä liikuntaa ekalla viikolla 3h 35min/5h tehty. 
Lihaskunto treeneistä 2/12 tehty.
Aerobisista treeneistä 2/12 tehty.

Kyllä harmittaa ihan vietävästi etten päässyt tänään liikkumaan ja suorittamaan puuttuvaa osaa tuosta 5h liikuntaa viikossa.Ja vielä ensimmäisellä TouhuTammikuuu viikolla. Harminkyyneleet nousi silmään, mutta minkäs teet. Juttelin muutamankin ystäväni kanssa jotka sitten puhuivat minulle järkeä että kannattaako oikeasti. Olen omasta mielestäni hyvällä tavalla kilpailuhenkinen joten tavoitteen saavuttamatta jättäminen on tietyllä tavalla kova paikka vaikkei tämän ihmeellisemmästä asiasta ole kyse. 
Tänään oli tarkoitus mennä salille tekemään lihaskuntotreeninä selkää+ ojentajia+ rintaa ja päälle viellä crosstrainerilla aerobinen treeni.

Herkuttomuus on pysyt jo 8 päivää, alkuviikosta ei edes tehnyt mieli herkkuja vaikka töissä muut popsi joulusta jääneitä suklaita. Viikonloppuna on tehnyt mieli ihan hulluna herkkuja, kädetkin mukamas tärisee tämän takia. Perjantaina pelailtiin korttia tädin luona ja siinä oli monen näköistä herkkua saatavilla, sainpahan oltua ottamatta. Kyllä oli tämän jälkeen voittajafiilis:D Nyt kun on kipeä tekee mieli herkkuja, aina yleensä kipeänä tulee syötyä jotakin karkkia tai jäätelöä. Pinttyneitä tapoja joista on hyvin vaikea päästä eroon. Niitä kuuluisi juttuja jolloin "kuuluu syödä herkkuja" hyvänä esimerkkinä ovat myös elokuvan katselu jolloin "kuuluu syödä herkkuja". 

Juon täällä parhaillaan inkivääri - hunaja- sitruuna - teetä, tässä ohje. Olen kokenut tämän hyväksi flunssa oireiden lieventämisessä. Kävin myös kaupassa ostamassa C- vitamiinia josta omatoimisesti nappasin tupla - annoksen vain tänään. Toivon että näillä rohdoilla alkava lenssu menisi pian ohi, toivottavasti jo huomenna....

Miten teillä muilla on mennyt? 


11 kommenttia:

  1. Näyttääpäs tosi hyvältä!😊 Äläkä murehdi vaikka tänään et päässytkään treenaamaan, oma vointi edellä on kuitenkin tärkeämpää mennä! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanessa, tsemppaavaa kommenttisi tuli tarpeeseeen <3 -Laura-

      Poista
  2. Hyvin on alkanut, herkkuja ei oo tehnyt mieli ollenkaan paitsi tänään kun tein ylijääneistä maidosta miehelle pannaria ja se tuoksui aivan taivaalliselta. Mutta empä ottanut:)

    Liikuntoja tuli 4h, 3h kuntosalilla ja tänään tunnin kävelylenkki. Oisin sen viidennenkin tunnin hyvin jaksanut saada kasaan mutta koitin nyt aloittaa vähän rauhallisemmin ettei lihakset ole taas niin kipeät etten pysty treenaamaan viikkoon ollenkaan :D

    Mahtavaa ettet sortunut ;) Pahinta on kun muut syö ja ite kattoo vierestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista:)
      Hienosti sinullakin on sujunut, hyvä 👊🏻👏🏻 Kannattaa kuunnella omaa kehoa:) Tästä on hyvä jatkaa!
      Pahinta on tosiaan katsoa kun muut syö. Mahtavaa ettet sinäkään ottanut pannaria!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Viikon 1 kuulumiset päivitetty blogiin Itsensä piiskuri

    VastaaPoista
  5. Kävin eilen lääkärisäs ja todettiin pitkittinyt ylähengitystieinfektio, sairaslomaa perjantaihin saakka. Lepoa määrättiin, joten tänkin viikon liikunnat jää varmasti onnettomaksi :( Mutta näillä mennään, terveys kuitenkin tärkein❤ Yritän nyt panostaa ruokailuun, aamulla söin puuroa ja marjoja: puna- ja mustaviinimarjoilla:)

    VastaaPoista
  6. Tuo herkutteleminen silloin kun on kipeä tai käy leffassa on niin tuttua. Kai sitä kipeänä sitten haluaa hemmotella itseään, ja mä ainakin perustelen silloin herkuttelua itselleni myös sillä, että kun ei oikein muu ruoka maistu... :D No, suurempi ongelma mulle on se päivittäinen herkuttelu kuin leffassa tai kipeänä herkuttelu, niitä kertoja on kuitenkin niin harvoin. Tsemppiä sulle, ja kiva kun piipahdit mun blogissa! :-) Jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkutteliminen on ollut minulle aina ongelma, voisin herkutella vaikka joka päivä. Nyt yritän vierottaa itseni siitä:) En tiedä miten sitten jatkan tammikuun jälkeen:)
      Kiva kun teit vastavierailun blogiimme:) ja kiitos kommentista:) Tsemppiä sullekkin! -Laura-

      Poista

Rapunzel