maanantai 21. elokuuta 2017

Blogitapaaaminen Tampereella!

Joku tarkkasilmäinen on saattanut bongata blogeistamme että meillä on ollut suunnitteilla tavata itsensä piiskurin Helzun kanssa ja Uusi alkuni Vanessa kanssa.

Nyt viikonloppuna se sitten toteutui lauantaina.
Päivämme alkoi brunssilla Cafe Pispalassa jonne Helzu ystävällisesti oli varannut meille pöydän:) Onneksi pöytä oli varattu, koska väkeä oli runsaasti. Suosittelen kyllä lämpimästi menemään tuonne brunssille. Brunssilla oli valittavana erilaisia annoskokonaisuuksia joista minä päädyin hedelmiin, amerikkalaisiin pannukakkuihin, munakokkeliin ja pekoniin. Annoksen hinta oli 15e ja oli todella täyttävä. Tuoremehua oli iso lasillinen joka maksoi 2,50e. En ole ennen syönyt Amerikkalaisia pannukakkuja ja ihastuin niihin todella kovin vaikkeivat ne mitään terveysruokaa olekaan.

Cafe Pispala

Brunssin jälkeen meillä oli tarkoitus mennä kokeilemaan kuuluisia Pispalan portaita mutta koska vettä satoi kuin aisaa päädyimme Elixian kuntosalille (Särkänniemen lähellä) tekemään selkätreenin :) Selkätreenin meille veti Vanessa. Helzu oli aikaisemmin soittanut salille ja kysellyt että pääsemmekö kokeilemaan salille ilmaiseksi. Kyllä minulla oli hyvät oltavat kun kaverit hoiti hommat ja minä sain tulla mukana <3
Salin ohessa suunnittelimme hieman tulevia haasteita. Ainakin Lokakuun haasteen keksiminen tuotti päänvaivaa (lankutusta kun on vatsa haasteessa ollut), olisiko teillä ideoita?



Salin jälkeen me jatkoimme Helzun kanssa kaksin vielä Tampereen Trampoliini Parkkiin, jossa meillä oli aikaa 1h pomppimiseen 14e hinnalla. Voin kertoa että rankkaa tuo pomppiminen oli, hyvää treeniä jaloille ja aerobiselle kunnolle :) Tämän jälkeen "iltapala" läheisessä Mäkkärissä :D - Todella terveellistä ;D
Päivä sisälsi siis hyvää ruokaa ja liikuntaa :)
Päivästä jäi minulle todella hyvä mieli, meillä oli yhdessä mukavaa ja juttu luisti todella hyvin vaikka ensimmäisen kerran näimmekin livenä <3 En olisi koskaan uskonut että blogin kautta voi saada uusia ystäviä elämääni. Aika hieno juttu on!




4 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva päivä ja ihana nähdä!<3

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, että blogituttavuuden kautta on järjestynyt ihan todellinen tapaaminen! Kiva kirjoitus päivästä ja kiitos Vanessalle linkistä, jonka kautta löysin tänne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa se on minustakin :)
      Kiva kun löysit Anne tänne ja jätit vielä kommenttiakin ❤️ Mukavaa saada uusia lukijoita!
      -Laura-

      Poista

Rapunzel