tiistai 9. heinäkuuta 2019

Kuulumiset ja Jyväskylä päivä 1

Minulle kuuluu ihan hyvää, olen kesälomalla kolmatta viikkoa. Paljon olen ehtinyt touhuamaan jo lomalla. Liikuntaa harrastan pääsääntöisesti 3xviikossa, joskus neljäkin. Lähinnä se on lenkkeilyä ollut ja hyvin satunnaisesti salia. Syömiset olen kesälomalla ottanut rennommin, mutta kunhan arki palaa YRITÄN tehdä ryhtiliikkeen sen suhteen.

Lähdin perjantaina Jyväskylään ja kotiuduin sieltä sunnuntaina. Ohjelmassa oli liikuntaa, seurustelua ja hyvää ruokaa - parasta just nyt!
Päätin jaotella tekstin muutamaan eri tekstiin, jotta teksteistä ei tulisi niin pitkiä. Selasin tuossa kuviani ja niitä en ole ottanut reissun aikana kuin muutaman.
Saavuin Jyväskylään perjantain yhden jälkeen ja tapasin ystäväni Helzun, ja kävimme alkajaiseksi syömässä "Kiinalaisessa ravintolassa jonka nimeä en muista". Tarjolla oli laaja valikoima kiinalaista ruokaa ja sushia. Tämän jälkeen sain esittelyn Jyväskylän kävelykadusta ja keskustasta. Oli kiva tutustua kaupunkiin kävelemällä. Kävimme myös lankafestareilla joka oli täynnä ihania pieniä kojua. Tunnelma festareilla oli aivan ihania, ihmisiä kutomassa yhdesssä pitkin festareita. Ihastelin eri värisiä lankoja, mutta mukaan en raaskinut ostaa kuin virkkuukoukun. Oli mukava kierrellä pitkin Jyväskylän katuja ja samalla jalkani saivat vetreytystä autolla matkustamisesta.
Kun vatsamme oli hieman laskeneeet, kipusimme Laajavuoren huipulle. Olin alussa hieman epäileväinen että jaksanko sinne huipulle kiivetä, mutta Helzun kannustuksella jaksoin. Maisemat olivat hienot! Alas tulimme Laajavuoren hyppymäen portaita jotka olivat hyvinkin vinkkelät joka suuntaaan.
Illalla tapasimme Jyväskylän satamassa ystävämme Vanessan, istuimme ravintola laivassa vaihtamassa kuulumisia. Jonka jälkeen teimme iltakävelyn sataman tuntumassa. Oli aivan ihanaa kävele veden äärellä ja maisemat olivat ihanan rauhoittavia. Ihastuin Jyväskylään heti :)

Käytössäni on tällä hetkellä Polar V Vantage ranneke (koska vanha M400 sanoi sopimuksen irti). Laitan rannekkeen tiedot tänne.

Laajavuorelle kiipeäminen:
Kesto: 50min
Matka: 1,94km
Keskisyke: 134 (min71 ja max 157)
Kalorit: 532, rasvan osuus 28%
Nousu: 105m ja korkeus 232m

Polarin yhteenveto koko päivästä:
Aktiivisuus 124% (aktiivisuustaso 2)
Askeleita 20 954 = yhteensä 12,1km


2 kommenttia:

  1. Laajavuoren huipulle en ole koskaan saanut ketään mukaani kävelemään. Kiitos sinulle! Alastulo oli hieman haastava :) Se meni kyllä treenistä.

    VastaaPoista

Rapunzel