perjantai 24. huhtikuuta 2015

Laura: Kuulumisia:)

Oltiin tällä viikolla ystäväni kanssa retkeilemässä. Kierrettiin sellanen reilu 5km reitistö pitkospuita ja polkuja pitkin järveen rannalla:) Välillä nautittiin eväistäkin luonnon helmassa, kyllä ruoka ulkoilmassa maistuu todella hyvällä!!! Kuvat puhukoon puolestaan:)

Tässä on mun viimeaikaiset jumppavälineet joiden kanssa olen kotona jumppaillut. Selätin, hyppynaru ja gymstick jossa vastuskuminauhat:) Tuo gymstick on kyllä pirun tehokas, mukana tuli kuvalliset ohjeet ja dvd. Aloitettiin Heidin kanssa noudattamaan sellasta vatsalihas "ohjelmaa", palataaan siihen kun ollaan sitä jonkun aikaa noudatettu. Voin kertoa että koville ottaa :D Ladattiin myös puhelimiimme MyFitnessPal- sovellus jonne voi merkkailla syömiset, painot ja liikunnat. Ohjelma laskee paljonko kaloreita saat syödä kun olet asettanut omat tavoitteet. Näyttää paljonko olet jo syönyt päivän aikana kaloreita ja paljonko on jäljellä. Ohjelmasta voi myös viivakoodilla hakea tuotteita:) Ohjelma on englannin kielinen, mutta onneksi Heidi on hyvä englannissa:)
 Alla olevan aterian äärellä kirjoittelen tätä tekstiä! Ostin torilta persilja ja ruohosipuliruukun, niistä on sitten helppo lisäillä ruokaan makua!

6 kommenttia:

 1. Ootteko ollu Teijolla vai missä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Nana:) juu Teijolla oltiin, kierrettiin Matildajärvi:) -Laura-

   Poista
 2. Aurinkoinen päivä ja Teijon retkeilyreitit <3 retkieväät kruunaavat kaiken! Ihania iloisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu evääthän ne on parasta retkellä :D -Laura-

   Poista

Rapunzel