Poroperunoita ja fetasalaattia |
POROPERUNA, tämä alkuperäinen resepti otettu Kattaus yhdelle kirjasta.
1 annos
1 Rosamunda peruna
1 pieni punsasipuli
2tl oliiviöljyä
50g kylmäsavuporon leikkeleviipalette
1 rkl tuorejuustoa
2rkl juustoraastetta (17% rasvaa korkeintaa)
Mustapippuria
Pese peruna ja kääri folioon. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunnin. Kuori ja hienonna sipuli. Kuulota silppu öljytilkassa kuumalla paistinpannulla, älä ruskista.
Halkaise kypsä peruna kahtia ja koverra pehmeä sisus kuorista varovasti lusikalla. Jätä kuoren puolikkaat ehjiksi. Muhenna sisus haarukalla.
Kuutio poron leikkeleviipaleet. Lisää kypsennetty sipulisilppu sekä poronliha perunaseokseen.
Sekoita joukkoon tuorejuusto, jotta saat notkeahkon ja tasaisen massan. Mausta mustapippurilla.
Asettele seos takaisin perunan kuoriin. Ripottele päälle juustoraaste.
Laita perunanpuolikkaat takaisin uunin pellille leivinpaperin päälle ja paista 5-10minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut ja saanut hieman väriä.
Nauti uuniperuna salaatin tai höyrytettyjen kasvisten kera.
Tämä sisältää: 347kcal, proteiinia 24,6g, hiilareita 32,3 ja rasvaa 12,9g.
MEIDÄN RESEPTI POROPERUNIIN :)
annoksia 4-5
10 Rosamunda perunaa
2 normaalikokoista punasipulia
muutama loraus oliiviöljyä
300g poron kylmäsavu rouhetta
200g tuorejuustoa
n.100g emmental juustoraastetta
Arvosanaksi annan näillä: 10-
Kaneliässiä ja bebeleivoksia |
Kaneliässät resepti löytyy täältä:)
Njam! Hyvännäköisiä nuo poroperunat! Täytyy ottaa to do -listalle. :D Helpottaa kun isäntä on poromies, saa ties minkälaiset lihat suoraan siltä. :P
VastaaPoistaSulla on kyllä kätevää kun on poromies:) Varmasti saa paremmat lihat kun kapan hyllyltä :) -Laura-
PoistaPoroperunat, nam! Täytyy kokeilla joku kerta "punkun" kanssa.
VastaaPoistaSuosittelen kokeilemaan, on vaivansa arvoisia:) -Laura-
PoistaHei, kiva että blogini kiinnosti!:) Jään myös seuraamaan teitä.
VastaaPoista