torstai 6. huhtikuuta 2017

Apetit Kasvisjauhispihvit crispy chick - herneproteiinipihvit


Tänään pääsi kokeiluun Apetitin Kasvisjauhispihvit - herneproteiinipihvit. Hinta oli Prismassa siinä 2e paikkeilla, en muista tarkkaa hintaa valitettavasti.
Täytyy sanoa että nämä kasvisjauhispihvit eivät olleet minun makuuni. Jotenkin kuivan ja tunkkaisen makuinen. Kyllähän niitä söi ennenkuin selkäänsä otti:D Mutta tätä tuttavuutta en usko että tulen ostamaan uudelleen. Arvosanaksi annan 5.
Vastaavasti Apetit Mexican kasvispihveistä tykkäsin kovasti, voit käydä niistä lukemassa täältä.





9 kommenttia:

  1. Kiva tietää, et on tunkkainen. Meinasin ostaa, kun lähikaupassa näin näitä. Mä oon tässä yrittänyt etsiä jotain kasvisvalmisteita, kun oon tullut niin laiskaksi ruuanlaittajaksi viime aikoina... Mitä vähemmän tartteis ite tehä, sen parempi ois! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman asian takia minäkin maistellut näitä kasvisvalmisteita, laiska laittamaan ruokaa ja kyllästynyt lihaan. Mutta eihän sitä tiedä jos sinä tykkäät näistä:)
      Kokeile noita Mexican kasvispihvejä, se on todella hyvää <3

      Poista
    2. Kannattaa maistaa, jokaisella on eri maku ja itse tykkään näistä kovasti. Ei voi tietää jos ei maista :)

      Poista
  2. Valitettavan harvoin kaupan valmiit kasvispihvit on kovinkaan herkullisia. :( Mutta tuo Mexican vois mennä kokeiluun! -Rouva R // Rakkauden rasvaprosentti blogi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä valitettavasti totta:( Kerro kun olet maistanut että mitä tykkäsit Mexican pihveistä:)

      Poista
  3. Minä tykkäsin näistä, tosin en noita mexicaneja ole maistanut niin en voi verrata. Tykkään kai sitten vähän kuivasta ja rapeasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no mutta makuja on monia :) Ostin pakkaseen niitä kasvisjauhis pyöryköitä, maistan joku päivä ja kirjoitan sitten niistäkin arvostelun tänne:)

      Poista
  4. Tää on sitten selvästi ihan makuasia. Itsellä taas nää kuuluu omiin suosikkeihin kasvistuotteista. Nää voi laittaa esim. Wienerleikkeen tapaan bearnaise-kastikkeen kera ja muistuttaa paljon sitä. Myös ne kasvisjaujispyörykät oli hyviä. Täytyypä kokeilla vielä tota mexican-versioo.

    VastaaPoista

Rapunzel