perjantai 15. joulukuuta 2017

Joulukalenteri 2017 - Luukku 15: Unelmakartta 2017


Tässä on minun unelmakarttani. Tein sen Marraskuussa kun oli tapahtunut niitä ikäviä asioita. Halusin miettiä asioita joista unelmoida. Näin kauan halusin miettiä julkaisenko ne julkisesti. Päivämäärä tulee alle kun olen saavuttanut unelmani.
Pieniä suuria unelmia - kaikki saavutettavissa <3
Mistä sinä unelmoit?

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun jaoit tän täällä! :) Tää unelmahomma on kans sellainen asia, mitä oon pyöritellyt enemmän tai vähimmän oikeestaan parin viime vuoden aikana.(Oon aika kova pohtimaan asioita :D) Musta tuntui jossain vaiheessa, että menetin kykyni unelmoida. Jotenkin... elämä vaan oli niin raskasta. En edelleenkään ole pysähtynyt pohtimaan unelmiani, enkä myöskään osaa sanoa niitä ääneen... jotenkin ne unelmat jää arjen alle helposti, eikä sitä muista edes haaveilla, saati sitten, että yrittäisi toteuttaa niitä. Hienoa, että sulla on unelmia ja oot tehnyt niistä kartan! Musta toi on ihana idea! Muutenkin tykkään ihan kauheesti tästä sun joulukalenterihommasta, oot kyllä toteuttanu tän tosi hyvin! Mä ainakin oon saanut paljon pohtimisen aihetta ja uusia näkökulmia asioihin tätä kautta. :) kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tämä kommentti merkitsi minulle psljon, aivan ihana kiitos tehdystä työstä.
      Minun on pitänyt opetella unelmoimaan ja on ollut niitäkin aikoja etten osannut unelmoida. Kartta tuntui kivalta tavalta toteuttaa unelmani:) Toivon myös että pääsen unelmiini :)
      Kyllä sinäkin pystyt unelmoimaan vielä jonakin päivänä, mieti ensin vaikka muutama unelma vain ❤️
      -Laura-

      Poista

Rapunzel