maanantai 12. helmikuuta 2018

Helppo Mifu -kasviswok



  • 1pkt kirsikkatomaatteja
  • Kanttarelleja
  • Wok - vihanneksia
  • Chiliä
  • Sipulia
  • pkt Mifu - suikaleita
  • Suolaa ja pippuria
Ensin wokkasin pakastevihennekset ja jäiset kanttarellit oliiviöljyssä sekä sipulit. Lopuksi lisäsin mifut ja tomaatit - annoin hetken hautua. 


Viime viikolla liikuntaa kertyi tasan yksi kerta. Jalkatreeni salilla ja uiminen/vesijuoksu sen perään. Tein alkuviikosta äitini kanssa suursiivouksen kotona ja se oli kova treeni suoritus (hankaamista, tavaroiden nostamista, kyykkyyn ylös x monta). Tuntui että kroppa oli jumissa koko viikon. Siivouksen ohessa tuli rapputreeniä kun vein kirppistavaraa autoon, roskia ja pyykkejä kuivumaan alakertaa. 

2 kommenttia:

  1. Ihana ohje ja helppo sellainen. Varmasti teen joku päivä. Nuo kasvikset houkuttelevat väreillään. Itselläni, kun tuo kasvisten syönti on vähentynyt vahingossa niin juuri tällaiset ruokakuvat ja ohjeet houkuttelevat kokkailemaan terveellisesti. Mifu-suikaleita en ole kokkaillut koskaan eli tämäkin tulisi testattua tämän ohjeen avulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helzu:) Täytyy itsekin myöntää että oli aika houkuttelevaa syödä kun oli paljon värejä.. Kerro sitten mitä tykkäsit :)
      Mäkin olen yrittänyt pikkuhiljaa lisätä vihanneksia/marjoja/kasviksia joka aterialle...
      -Laura-

      Poista