perjantai 3. tammikuuta 2020

Tammikuun tavoitteet todeksi - haaste

Päätettiin tehdä bloggaaja ystävieni Askeleita ja mielenpolkuja Helzun ja Uusi alkuni Vanessan kanssa haastesarja tälle vuodelle. Haasteet kestävät 1-2kk, ensimmäinen haasteemme Tammikuun tavoitteet todeksi on kuukauden mittainen.
Haastesarja tuli itselleni juuri sopivaan kohtaan, koska tauon jälkeen ei kirjoittevaa löydy samalla tavalla kuin ennen. Tai ei oikein tiedä mistä aloittaa.
Päätimme valita haasteeelle yhden yhteisen tavoitteen, ja lisäksi jokaiselle meistä on omat tavoitteet. Tammikuun tavoitteet todeksi on itseni kohdalla tavoitteet vuodella 2020. Hieman pelottavaa asettaa tavoitteita elämäntaparemonttia koskien, koska niihin on haastavaa päästä. Haluan realistiset tavoitteet ja päästä niihin. Se tuo joskus omanlaisia paineita. Paineita joita itse itselleni luon. Haluiaisin päästä tavoitteeseeni luomatta itselleni kuitenkaan turhia paineita. Niimpä en aseta tavoitteita liian korkealle, niinkuin aikaisemmin. Ei kuitenkaan liiankaan helppoja tavoitteita, koska onhan tämä kuitenkin haastesarja.

Tammikuun tavoitteet todeksi - haaste

Yhteinen tavoitteemme on: 

  • Kasvisten ja kasvisruuan lisääminen. Lisäksi esittelemme kokeiliamme uutta/uusia kasvisruokia blogeissamme.


Omat tavoitteeni on:
  • Säännöllinen ruokatymi.
  • Herkuttelu kohtuudella ja oppia tietämään mitä se kohtuus itsellä on. Herkut syödään hyvällä omallatunnolla. 
  • Pääasiassa terveellisessä ruokavaliossa pysyminen sillä tavalla että siitä tulee elämäntapa eikä se tavallaan ole enää ruokavalio. 
  • Kehonhuolto säännölliseksi. 
  • Liikuntaa hyvällä fiiliksellä säännöllisesti, mitä se sitten onkaan!


Mitä mieltä tavoitteistani? Vinkkjeä saa esittää :) 
Mitkä on teidän tavoitteet? Kuka lähtee haasteeseen mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel