perjantai 7. toukokuuta 2021

Suurin muutos - valmennus

Pohjustan hieman asiaani ennenkuin alan kertomaan itse valmennuksesta. 
Olin jo vakaasti päättänyt etten lähde enää yhteenkään ns. "massavalmennukseen" mukaan, jotka samalla ovat dieettejä. Jossa ruuat on tarkasti määritelty ja mielestäni riisi-kana-rahka tyyppisiä dieettejä. Niitä olen kokeillut niin monia ja aina todennut saman liian tiukat ohjeet alkavat ahdistamaan ja kyllästyn helposti ruokiin kun on vaikea keksiä mitä söisi. Tulee syötyä niitä samoja ruokia. Dieetin jälkeen tilanne ryöpsähtää käsiin ja alan syömään kaksin käsin ruokaa. 

Nyt itse valmennukseen. Olen miettinyt Suurin muutos - valmennuksen ostamista jo pidemmän aikaa. Koska olin kuullut siitä paljon kehuja ja kehut tosiaan piti paikkaansa. Halusin myös lisäboostia elämäntapamuutokseeni. Koska tuntui että muutokseni oli jämähtänyt paikoilleen. 
Valmennus alkoi 26.4 ja kestää 8 viikkoa. 

Valmennuksessa keskitytään juurikin elämäntapamuutokseen ja sen opetteluun. Ruoka on kotiruokaa ja vaihtoehtoja on paljon. Melkeimpä jokainen ruoka on korvattavissa sinulle sopivalla vaihtoehdolla, kunhan tehdään niitä terveellisiä valintoja. Kiellettyjä ruokia ei juurikaan ole ja herkutellakin voi silloin tällöin koska se kuuluu elämään. Koska nimenomaan opetallaan niitä uusia elämäntapoja. Kuulostaa ehkä liian hyvältä ollakseen totta, niin minustakin! Näyttää ainakin toimivan itselläni, koska paino lähtenyt lasku suuntaan.  
Valmennus sisältää erilaisia reseptejä ja ideoita syötäviin ruokiin, tämä on todella hyvä koska itselle on haastavaa keksiä ruokia. 
Myös treenejä on iso valikoima, on lyhyempiä ja pidempiä treenejä. Lyhyet treenit oli itselleni iloinen yllätys, aina ei tarvitse huhkia paljon vaan pienempikin määrä riittää. 
Olen super innoissani tästä valmennuksesta ja elän sitä päivä kerrallaan. Asetin itselleni tavoitteeksi että voin ja jaksan paremmin arjessa. 

Instagramin puolella @lauranelamaa jaoinkin jo tunnelmiani ja kuvia valmennuksesta. 
Ohessa hieman syömiäni ruokia.


3 kommenttia:

Rapunzel