perjantai 20. maaliskuuta 2015

Heidi: Langoilla ollaan edelleen

Kyllä täällä taka-alalla edelleen ollaan, vaikka kirjoituksia ei niin usein satelekaan :)
Vauva-arki on melkoisen kiireistä, vaikka pikku-herra onkin aikas kiltti tapaus, ja yötkin saadaan nukkua.

Laihdutus on edelleen vauhdissa, jonka virallisesti aloitin 5.3. Imetys tietysti tuo omat rajoitteensa. Kuitenkin melko tiukkaa ruokavaliota olen noudattanut, mutta imetys sujuu, joka on pääasia. Motivaatio on taas löytynyt pitkästä aikaa. Tavoite on toukokuun loppuun mennessä saada väh. -10kg painosta veks. Tällä hetkellä ollaan tilanteessa -5kg. Joten toivon mukaan tuo kymppi saavutetaan :)Vaunulenkit on tällä hetkellä ainut liikuntamuoto, mutta se sopii mainiosti. Samalla sysäyksellä hoituu niin lapsen kuin koirankin lenkitys ;)


Koska olen vannoutunut tietokoneen orja, on kuvassa Excel-taulukko, johon merkkailen painoni. Kehittelin viimeisen päälle olevan taulukon, josta näkee kaiken mitä tarvitsen :D 
Punainen viiva tarkoittaa, että sen alla painon olisi pysyttävä, että toukokuun loppuun mennessä olisi -15kg. Keltainen viiva tarkoittaa tavoitetta -5kg ennen ristiäisiä. Katkoviiva on keskiarvo viivaa tähän mennessä pudotetusta painosta. Sillä voisi ennustaa miten paino tulevaisuudessa putoaa, jos se samaa tahtia tippuisi. Siniset palkit ovat tiedossa olevia takapakkeja, eli ristiäiset ja pääsiäinen. Pisteet ovat painoja. Sinnen piste tarkoittaa, että seuraavalla luvulla alkava BMI on saavutettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel