maanantai 31. elokuuta 2015

Laura: Ei lomakiloja, jeee!

Ensimmäistä kertaa vuosiin mulle ei kertynyt koko lomakuukauden aikana yhtään lisää painoa ja olen tästä hyvin ylpeä:) Vaikka en ole kropastani olekaan ylpeä. Söin sitä sun tätä mutta kerrankin kohtuudella, alholia en tainnut nauttia ollenkaan lomalla (ei vaan tehnyt mieli). Hikiliikunta ei juuri tullut harrastettua mutta paljon hyötyliikuntaa ja välillä päivässä useammankin tunnin ajan. Selätin oli ainoa jota taisin veivailla suhteellisen säännöllisesti kuntoiluvälineistäni!

Nyt on reilu viikko oltu takaisin työn parissa ja on palattu terveellisemmän ruuan pariin, merkkailen syömisiäni Myfitnesspal kännykkä sovellutukseen. Kalorit on pyörinyt siinä 1400-1500kcal välillä ja painokin lähti laskuun.

Viime viikolla olin pitkästä aikaa kaverini ja hänen koiransa kanssa lenkillä. käveltiin sellanen 3,5km lenkki ja mun sykekin nousi aika mukavasti. Ja voi luoja sitä hien määrää joka lähti juoksemaan ohimoita pitkin kun tulin sisälle:) Myös lenkillä hikoilin tietenkin osaksi. Ja niin hyvä fiilis oli sen jälkeen että huh huh. Olen aina ollut helposti hikoava ja varsinkin päästä hikoilen helposti. Onhan se hyvä mutta välillä se on todella ärsyttävää kun kävelen/pyöräilen ym niin aina hiki vuotaa, iljettää mennä ihmisten ilmoille esim.kaupungille liikkuen. Kärsin tästä ominaisuudesta ajottain kovastikin!

Tein eilen itse näkkileipää elämäni ensimmäistä kertaa ja hyvää tuli, kerron ohjeen kunhan mukailen sitä hieman itselleni sopivaksi. Mun makuun siinä oli hieman liikaa siemeniä. Muutaman ruokakuvan olen ehtinyt nappaamaan viime aikoina, syön niin hyvällä ruokahalulla että kuvat unohtuu ottaa:D

Salaattia, rucolaa, kurkkua, avokadoa, sipulia, kaalia ja fetaa sekä kaverina Vesselin pihvi. NAM!

Banaanilettu, kreikkalaisella jugurtilla ja mansikoilla. Kaloreita 305 koko annoksessa. 

Ohje Banaanilettuun (2kpl keskikokosia lettusia)
- 1 banaani
- 2 kananmunaa
- ripaus kanelia ja vaniljauutetta

Sekoita ainekset sekaisin sauvasekoittimella, paista pannulla kookosöljyssä! Todella hyviä ja pitivät nälkää poissa kauan. 


Syksy kun saapuu niin blogi alkaa osaltani päivittymään varmaankin useammin, kun aikaa on enemmän kirjoitella. Toivottavasti aiheita ja kirjoitettavaa riittää, joten kertokaa ihmessä postaustoiveita meille kummallekin:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel