sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Laura: Ystävä on kuin villasukka joka talvella lämmittää:)

Perus- sukat yhdelle työkaverille!

Mun yksi suurimmista harrastuksista on vapaa- ajalla käsityöt. Lemppareihin kuuluu villasukkien kutominen mutta tykkään myös tehdä lapasia, pipoja, huiveja ym. Muutaman torkkupeitonkin olen tehnyt. Yhteen aikaan huivit oli mun intohimo, tykkään käyttää huiveja ja usein mulla sellanen kaulasta löytyykin.

Jutun otsikko liittyy tähän päivään, näin pitkästä aikaa hyvän ystäväni ja oli ihana nähdä kun ei olla aikoihin nähty <3 <3 Ollaan tutustuttu joskus töissä ja meillä on tasan 10 vuotta ikäeroa, hän on mua nuorempi. Meillä juttu luistaa ikäerosta huolimatta ja hän on ihanan iloinen ihminen. Saa hyvälle mielelle. Kun asuttiin samalla paikkakunnalla niin treeinailtiin ja lenkkeiltiin yhdessä, sitä kaipaan ajoittain.
Tästä innostuneena ajattelin tehdä kollaasin mun villasukista joita olen tehnyt. Sen verran käsityö ihme en ole että pystyisin käsityö- blogia pitämään joten ajattelin tässä tämän blogin yhteydessä välillä jakaa joitain tekemiäni käsitöitä. Nyt ensimmäistä kertaa.


Tsemppi- sukat eräälle ystävälle<3 Yrittävät olla kissat:)
Tilaustyönä tehty, kuvan perusteella! Kahdenkerroksen helmineuletta. 

Lammassukat, kuvan perusteella nämäkin tehty omasta päästä. Lahja isoäidille. Lampaan villat on hieman kärsineet pesussa:D


Converse villasukat, pyynnöstä tehty. Netistä katselin paljon kuvia ja sen perusteella tein:)Lämppärit. Novita lehdestä otettu ohje, Nalle langasta. 

Äidin ja tyttären sukat. Eräälle ystävälle annettu!

"Makkarasukat" näitä olen tehnyt monia, nää voi vetää suoraksi tai rypyttää tollai makkaralle:) Lahjaksi ystävälle annettu nämä kappaleet. 

n. 3 vuotialle kaksosille tehty, tilaustyö. 


Asiasta toiseen, paino tippuu pikkuhiljaa ja lenkki intokin alkaa nostaa päätään. Niistä myöhemmin lisää:)

2 kommenttia:

Rapunzel