sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kuulumisia...

Kirjoittelen nyt tänne viimeaikaiset kuulumiset.
Liikuntapäivityksiä ei ole tullut nyt viimeisen kahden viikon ajalta, koska ensin niska/selkä meni niin jumiin, että jouduin käymään oikein lääkärillä. Sain piikkiä kipuun ja lihasrelaksanttia. Ja lääkkeitä suun kautta jatkoon. Sen jälkeen iski flunssa. Nyt onneksi flunssa selätetty, mutta selkä/niska vielä hieman jumissa. Varasin itselleni ajan ensi viikolle hierojalle. Olen ihminen joka ei niin hierojasta välitä, joten menen sinne vasta kun on pakko. 
Ensi viikolla palaan taas liikunnan pariin näillä näkymin.

Televisiossa alkoi uusi kausi Suurimmasta pudottajasta. Olen ennenkin hehkuttanut miten kovasti tykkään kyseisestä sarjasta ja saan siitä aika lailla motivaatiota. Vaikka sarja onkin jenkki draamaa niin silti tykkään siitä vaan ja olen katsonut melkein kaikki kaudet jollen kaikki. Jillian Michaels on ehdoton lempi valmentajani mutta häntä ei tällä kaudella nähdä.

Lainasin kirjastosta Jillianin kirjoittaman kirjan Rajaton: kuvittele, usko ja saavuta. Alla oleva teksti kopioitu Vaski kirjaston sivuilta ja kertoo millainen kyseinen kirja on. Vielä en ole kirjan pariin päässyt, mutta pikapuoliin yritän päästä sen äärelle.

"Monet oma-apukirjat ovat täynnä kliseitä ja imeliä mantroja: rakasta itseäsi, näe lasi puoliksi täynnä, usko vetovoiman lakiin. Todellisuudessa mikään ei ole niin yksinkertaista. Ihmisen elinikä on täynnä kamppailua eikä vaikeuksista nousta hetkellisellä positiivisella ajattelulla. Mutta oikealla asenteella ja taidoilla voi todellakin saavuttaa mitä ikinä tahtoo. Tämän kirjan avulla voi löytää molemmat, sekä asenteen että taidot, joiden avulla voi saavuttaa tarvitun muutoksen elämään. Unohda jatkuva kamppailu: on tullut sinun aikasi loistaa ja onnistua! Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus rajattomaan terveyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Niiden saavuttaminen ei ole helppoa - mikään tavoittelemisen arvoinen ei koskaan ole - mutta vaivannäkö muuttaa elämäsi täysin. Riko rajasi ja löydä todellinen potentiaalisi!"


Ruokavalio on mennyt parempaan suuntaan ja merkkailen syömisiäni Sulamoon. 


Päätin osallistua Itsensä piiskurin blogin kirjoittajan Helzun ehdottamaan haasteeseen teemaviikot ruokavalion tueksi. Osallistuin haasteeseen, koska se oli mielenkiintoinen ja tällä hetkellä minulle sopii astettain tehtävät muutokset. Ensimmäinen viikko oli minulle helppo, koska olen aina syönyt aamupalan ja se on pääsääntöisesti läpi elämän ollut terveellisin ateriani. Ateria jossa vain harvoin tapahtuu repsahduksia. Viime aikoina olen syönyt aamupalalla leipää, puuroa, jogurttia ja mysliä. Sekä lisäksi marjoja/vihanneksia ja teetä. 

Leipää syön nykyisin vaan muutaman kerran viikossa, koska olen jostain syystä kyllästynyt leipään - kaikki maistuvat jotenkin samalta. Olisiko teillä ehdottaa minulle hyviä leipiä?

Mitä teille kuuluu? 

Olisiko sinulla toivepostauksia minulle? 

2 kommenttia:

 1. Miten voi kyllästyä leipään? Leipä on varmaan ainoa ruoka-aine, johon en koskaan ole kyllästynyt! :D Jos haluat leipää syödä, niin kokeile tehdä itse, ehkä se olisi parempaa? Olisiko Kauppahallissa erilaisempaa, siis jos asuinpaikkakunnallasi sellainen on?

  Mukava kuulla, että ruokavalion suhteen menee hyvin! Hienoa! <3 Ikäviä nuo selkävaivat, minulla on kans jotain ihmeellisiä jumeja ollut ja harkitsin myös hierojalle menemistä. Mielelläni kävisin jatkuvasti, mutta mun budjetille se on aika tyyristä touhua. :/ Toivottavasti vaivat hellittävät piakkoin eikä ainakaan uusiudu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kerta elämässä kun meikäläinen kyllästyy leipään, ei ole tällaista koskaan ennen tapahtunut. Enkä olisi uskonut että näin käy.
   Itse tehdystä tykkään, mutta mielestäni se on hyvää vain tuoreena :) Kauppahallia ei meillä ole valitettavasti.
   Olisi tosiaan ihana käydä hierojalla säännöllisesti, mutta on tosiaan aika tyyristä.
   Vaivat alkavat olemaan voitettu - kipulääke ja relaksantti kuurilla, hierojalla ja keppjumpalla/venyttelyllä. Nyt pyrin säännöllisesti niitä tekemään ettei pääse noin huonoon kuntoon selkä/niskat - oli se kamala särky ja kipu. Minulla vain on taipumusta "unohtaa" tämä niskan/selän ylläpito jumppa/venyttely. Tulee silloin vasta tehtyä kun menevät jumiin :/
   -Laura-

   Poista

Rapunzel