perjantai 27. maaliskuuta 2020

Ruokapäiväkirja ja kysely blogistani

Ruokapäiväkirja tulee tällä kertaa vain kahdelta päivältä, koska en ole muistanut kuvata syömisiäni tällä viikolla kuin yhden päivän osalta. Söin siis kahtena päivänä peräkkäin aika lailla identtiset ruuat.
Yritän ensi viikolla kuvata useamman päivän syömisiä. Ruokapäiväkirja on yleensä ollut aika suosittu postaus ja itsekin tykkään lukea muiden ruokapäiväkirjoja. Yksi lempi postauksiani lukea!

AAMUPALA - Jogurttia ja itse tehtyä mysliä

Myslin ohje

LOUNAS - Torillapizza (jauheliha, jalopeno, tomaatti, tuore herkkusieni ja Rainbow gouda-cheddar juustoraaste (paras raaste ikinä!)

VÄLIPALA suklaan himoon. 

PÄIVÄLLINEN - Itse tehtyjä lohkoperunoita, Apetit Mexican kasvispihvi (HERKKUA!), vihanneksia ja dippiä. 

ILTAPALA - Smoothieta, leipää ja lämmintä kaakaota.


Ja lopuksi toivoisin että vastaisit lyhyeen kyselyyn blogistani. Idean tällaiseen sain Askeleita ja mielenpolkuja Helzulta joka auttoikin minua luomaan kyselyn hyvillä neuvoillaan. Kiitos paljon hänelle siitä. Ideoita kysymyksiin otinkin hänen kyselystään. 

Minulle olisi hyvin tärkeää että vastaisit kyselyyn TÄSTÄ. Kiitos paljon :) Vastaat täysin nimettömänä siihen. Tämä on ensimmäinen kyselyni, joten palautetta saa antaa rohkeasti. Sillä pystyn kehittämään itseäni. 



2 kommenttia:

  1. Tykkään niin näistä ruokapäiväkirja postauksista. On kiva nähdä mitä muut syövät. Aina saa ideoita ja vinkkejä omaan arkeen. Noita protein bar- patukoita en olekaan maistanut. Ton patukan makumaailma kyllä kiinnostaa. Selkeän kyselyn olit tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu maistoin itsekin ensimmäistä kertaa noita patukoita. Tykkäsin, sopivan pehmeä patukka! Muita makuja en ole vielä ehtinyt maistamaan.
      Iso kiitos sinulle kysely ideasta ja avusta/vinkeistä. Täysin sinun ansiota että sain sen aikaan!

      Poista

Rapunzel