sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Hyviä ja edullisia meikkisuosituksia

En ole kovin ahkera arki meikkaaja, mutta vapaa-ajalla meikkaan jonkin verran. Ja kun lähden juhlimaan tulee meikkiä laitettua paljonkin. Meikkimuijan blogista olen useimmat tuotteet jotka nyt esittelen bongannut.
Kasvojeni iho on pintakuiva sekaiho, varsinkin otsan ja nenänalue rasvoittuvat todella helposti. Myös nenän alueella on runsaasti isoja ihohuokosia. Luomeni on rasvoittuvat joten luomivärien pysyminen on haastavaa.


Essence tinted primer, sävy 10 - Loistava tuote tasoittamaan ihon sävyjä, näppyjä ja ihohuokosia. Tällaista olen hakenut kauan. Vaahtomainen koostumus. Laitan ennen meikkivoidetta.
Wet´n wildin meikkivoide, sävyssä soft ivory - Hyvä peittävyys, mutta luonnollisen näköinen. Kestää kasvoilla hyvin. "Nestemäinen" koostumus, helppo levittää. Ainoa miinuspuoli on että tutoe haisee ihan "erikeepper" liimalta. haju haihtuu suhteellisen nopeasti.
Essence superlast kulmakynä - Minulla ei kasva kulmakarvat kunnolla ulkonurkkaan joten hyvä ja pysyvä kulmakynä. Sävy 10.
*  Luomivärin pohjustustuote - Kevyt ja vedenkestävä koostumus. Tarkoituksella testattu lenkillä ja luomivärit pysyivät paikoillaan. Rasvoittuvalle luomelle hyvä tuote.
Wet´n wildin luomiväripaletti - Paljon erisävyisiä luomivärejä, hyvä pysyvyys! Hyviä perussävyjä, mutta myös erikoisempia värejä paletissa.
- Wet´n wildin puuteri oli näköjään jo loppu verkkokaupasta.

Teksti sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * merkillä.

Edellisen postauksen YouTube videolla minulla on nämä meikit käytössä jos haluat katsoa lopputulosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel