torstai 9. huhtikuuta 2020

Toivottu treenipäiväkirja

Kyselystä kävi ilmi että treenipäiväkirja postaukset olisivat toivottuja. Huomaan että lukijoillani on hyvin samantapainen maku kuin itselläni, myös minä tykkään lukea treenipäiväkirjoja.

Viime viikon treenipäiväkirjani muodostuu lähinnä ulkoilusta ja kotijumpasta- Korona aikana. Laitoin kuntosalijäsenyyteni tauolle, tällä hetkellä se on 30.4 saakka. Liikussa oli mahdollisuus tauottaa jäsenyys Koronan takia.

Viime viikolla
- lenkkejä 5kpl - kilometrejä kertyi 23km.
- Venyttelytuokioita 2kpl
- Selkä/vatsalihastreenejä 2kpl

Pyrin siihen että muistaisin/viitsisin venytellä joka lenkin jälkeen edes vähän. Takareidet varsinkin jumittaa todella helposti.

Olen jo hieman jäänyt koukkuun lenkkeilyyn ja huomaan että sinne tulee lähdettyä helpommin kuin aikaisemmin. Vaikka on ollut raskas päivä ja töidenkin jälkeen menoa, silti olen käynyt lenkin tekemässä.
En olisi uskonut että näin pääsee käymään, että jään koukkuun lenkkeilyyn. Selän takia lenkki oli ainoa joka teki sille hyvää ja siitä se ajatus sitten lähti. Ja onhan viime aikoina ollut oikein virkistävät lenkkeilyilmatkin.

Selkä oireilee edelleen, ostin itselleni töihin tukivyön josta on ollut suuri apua.
Sain myös fysioterapeutilta ohjeita selän vahvistamiseen.
Olen menossa viikon päästä perjantaina Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen, varasin ajan noin 2kk sitten. Mutta kyseiseen paikkaan oli pitkät jonot. Kerronkin sitten täällä kokemuksestani, koska en ole aikaisemmin sellaisessa ollut. Kehuja olen kyllä kuullut.


"On maailmassa monta niin ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa"

2 kommenttia:

  1. Kivasti sulla on kertynyt lenkkejä viikon aikana sekä muuta treeniä. Kalevalainen jäsenkorjaus on "jänskää". Olen käynyt pari kertaa. Se on jotenkin kokonaisvaltaisempaa kuin esim. fysioterapia terveyskeskuksessa. Kiva, jos kerrot kokemuksiasi myöhemmin siitä blogissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yritän juu kertoa kokemuksista ja toivottavasti siitä olisi apua :)

      Poista

Rapunzel