lauantai 18. helmikuuta 2017

Laura: HaBaHelmikuun kuulumiset ja Maaliskuun tuleva haaste:)

HaBaHelmikuuta on suoritettu tunnollisesti, maanantaina oli pakko jättää haaste väliin koska kädet oli kipeänä lauantain Yläkroppa treenistä salilla. Ojentajat ja hauikset teen edelleen 6kg kahvakuulalla kotona. Haukkaria saataan tehdä 12-14kg tangolla jos olen salilla. Punnerrukset tuottavat edelleenkin tuskaa mutta on ollut ilo huomata että niissäkin olen kehittynyt huomattavasti koska tosiaan alotettiin siitä muutamasta onnistuneesta toistosta. Nyt menee 10-16 toistoa välillä yhdessä erässä ja välillä kahdessä erässä, loput toistot teen sitten pienemmällä liikkeellä.

Sitten tuleviin koitoksiin:) Helmikuuta on jäljellä reilu viikko ja Maaliskuun haaste lähenee. Olen ihminen joka tykkää ajoissa suunnitella joitakin asioita niin sitten niihin pystyy hyvin valmistumaan.

Kaavailtiin MahaMaaliskuuta eli vatsalihashaastetta:) Itsensä piiskurin blogista Helzu ehdotti MaveMaaliskuuta :) Itse mietin tämän jälkeen MaHaVeMaaliskuu - haastetta eli maha ja mave maaliskuu. Päätetään yhdessä mikä otetaan :)

 • MahaMaaliskuu?
 • MaveMaaliskuu?
 • MaHaVeMaaliskuu?
Itse ehtisin raapaisemaan HabaHelmikuun yhteydessä taulukon myös vatsalihasliikkeistä joka on seuraavanlainen. Kyseistä taulukkoa ei ole pakko ottaa käyttöön, kertokaa mitä mieltä olette:) En loukkaannu asiasta, minusta on kiva että yhdessä suunnitellaan ja päätetään.Taulukko vain tuli samalla kun tein sitä Helmikuun taulukkoa:)
Entäpä mitä Mave haaste voisi pitää sisällään?  


Ensimmäiset kolme kuukautta mennään fyysisillä haasteilla ja Huhtikuussa onkin sitten luvassa mielen ja kehon hyvinvointia. Tämä haaste on aivan alkutekijöissään. Ulkona on ollut aivan ihanat aurinkoiset ilmat viime aikoina. Ja illallakin on valosempaa pidempään. Ihana ollut huomata miten päivät ovat pidentyneet. Kesää päin mennään kovaa vauhtia:)
Kuva on otettu viime viikolla, kun lunta oli enemmän vielä maassa.
Itse en ole viime päivinä lenkille päässyt, koska vasen nilkkani on ollut kipeänä. En ole loukannut sitä missään mutta jostain syystä se on ollut kipeänä. Pystyn kyllä kävelemään ihan normaalisti. Toivon että vaiva on hetkellinen ja pääsen taas lenkkeilemään:)

10 kommenttia:

 1. Vau, ihailen kyllä tuota sinun päättäväisyyttä ja tsemppiä näissä haasteissa! Lainaa minullekin tuota asennetta :D Itselleni sekä maastaveto että vatsalihasliikkeet aiheuttavat ikävää särkyä alaselkään, eli en pysty osallistumaan kumpaankaan haasteeseen :( Yritän kuitenkin maaliskuussa ottaa vatsalihakset siinä mielessä haasteeksi, että alan oikeasti tekemään fyssarin neuvomia liikkeitä jotta saisin selän kuntoutumaan ja samalla vatsalihaksia vahvistettua :) Hyvän taulukon olet taas laatinut!! Ja huhtikuussa olen taas haasteessa täysillä mukana, oli se sitten mikä tahansa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset haasteet näköjään vain sopivat minulle, innostun ja tsemppaan tekemään niiden myötä. Esimerkiksi juuri punnerruksia en ole tehnyt aikoihin koska olen niissä niin huono, haasteen myötä oli niitäkin "pakko tehdä". Haasteet ja yhdessä tekeminen/suunnittelu motivoi hurjasti:)
   Vaikka olen 33- vuotias innostun kaikista uusista jutuista kuin pikkulapsi :D Sellainen tulen aina olemaan. Tykkään suunnitella uusia juttuja ja esim.taulukoiden tekeminen on vaan kivaa:)
   Harmi että maastavedot ja vatsalihasliikkeet aiheuttavat särkyä alaselkään, mistä mahtaa johtua.....
   Suunnitellaanko maaliskuulle jokin muu haaste vai osallistutko siihen tekemällä fyssarin neuvomia liikkeitä?
   -Laura-

   Poista
  2. Pidä ihmeessä tuo ihana innostuva asenne jatkossakin!:) Haasteet ovat selvästi sinulle oikein sopiva juttu, se on tosi kiva!
   Minulla on tosiaan ollut tuo selkäongelma niin kauan kuin muistan, johtuu alaselän korostuneesta notkosta :( Minun takiani ei tarvitse uutta haastetta suunnitella, voin tehdä fyssarin liikkeitä ja se varmasti tekisi oikein hyvää minulle :D Voin toki ottaa joitakin vatsalihasliikkeitä siihen mukaan, sen verran mitä pystyn tekemään :)

   Poista
  3. Kiitos Vanessa <3 Hienoa että osallistut haasteeseen meidän mukana omalla tavallasi:) Helzu oli kaavaillut kivan Mave haasteen :) -Laura-

   Poista
 2. MaHaMaaliskuu kuulostaa hyvälle :D

  VastaaPoista
 3. Tämäpä vaikuttaa todella hyvälle! Täältä ääni MaHaMaaliskuulle. :)

  VastaaPoista

Rapunzel