lauantai 11. helmikuuta 2017

Laura: Viikon kuulumiset:)

Keskiviikkona lenkillä:)
HabaHelmikuu on sujunut kohdallani suhteellisen hyvin. Punnerrukset tuottavat vaikeuksia, vaikka olen tehnyt ne kahdessä erässäkin osan aamulla/päivällä ja osan illalla. Yritän tehdä mahdollisimman monta puhdasta naisten punnerrusta ja loput teen pienellä liikkkeellä tai perse pystyssä :D:D Ojentajat ja hauikset olen tehnyt 6kg kahvakuulalla, koska dippejä kehonpainolla en jaksa vielä tehdä. Ehkäpä dipitkin onnistuu jonakin päivänä :) Taaaaaaaas uusi tavoite:D:D:D Voisin niitä loppukuusta koittaa tehdä:)

VIIKKO 6 LIIKUNNAT:
Maanantai: Lepopäivä (tein pitkästä aikaa yövuoron jonka lopetin ma aamulla, olo kuin krapulassa)
Tiistai: Kuntosali 1h 15min, tehtiin kaverini S:n kanssa hullu jalka/vatsa treeni. 10min venyttely illalla.
Keskiviikko: 35 min palauttava kevyt lenkki ja 10 min rullaillua ja venyttelyä.
Torstai: 10min venyttely jaloille
Perjantai: Lepopäivä
Lauantai: 1h 10min Yläkropan treeni ja 10 min venyttelyä
Sunnuntai: Jalkatreeni tai lenkki
Habahelmikuun harjoitukset: Yhteensä 15 min koko viikossa.

Yhteensä: 3h 55 min, tarkoitus sunnuntaina tehdä jokin liikuntasuoritus jotta 5h tulee täyteen:)


Lauantai illalla kuntosalilla:)

Tiistain jalkatreenistä vielä sen verran että, jalat olivat kipeät 4-5 päivää ja varsinkin takareidet. Ylpeä olin siitä että pystyin tekemään askelkyykkyä eivätkä polvet ottaneet nokkiinsa asiasta ollenkaan. Alan pikkuhiljaa tekemään erilaisia kyykkyjä salilla, joita en ole pystynyt tekemään aikoihin polvien takia.

Vaaka lakossa olen ollut jo jonkin aikaa, koska paino jäi junnamaan. Enkä viitsi hetkeen vaaálle noustakaan ettei motivaationi kärsi. Jos paino ei ole tippunut minulle tulee helposti mielentila "en viitsi yrittää liikkua ja syödä terveellisesti koska painoa ei kuitenkaan tipu".
Ajattelin ensin että olisin helmikuun alussa ottanut mittoja itsestäni ja merkkaillut tuonne edistymisosioon mutta päätin siirtää sen helmikuun loppuun.

3 kommenttia:

 1. Hyvä viikko! Onko sulla kk-kortti salille? Millainen hintataso sun paikkakunnalla on kuntosalikortilla/ irtokäynnillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Helzu:) Minulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus kuntosalille, maksaa 40e/kk siinä on työpaikan tuoma alennus. Taitais muuten olla 50e/kk muistaakseni. Hintataso kuntosalille taitaa olla 35-55e/kk ja kertakäynti taitaa olla siinä 6-10e paikkeilla. Sitten jos haluaa ryhmäliikuntatunneillekekin niin on noin 10e lisää kk maksuun.
   Täällä taitaa olla 4 kuntosali/ryhmäliikunta paikkaa ja joitakin pelkkiä kuntosaleja joita en edes kaikki tiedä enkä niiden hintoja:)
   Itse olen aina käynyt paikassa jossa ryhmäliikuntaa/kuntosali vaikken ole enää muutamaan vuoteen jumpissa käynyt. Tykkään nykyisesti liikuntapaikastani koska siellä on sauna:) käyn melkein joka kerta saunassa/suihkussa. Ja kk kuntoslaikorttilaisena voin mennä jumppaan ja se maksaa 2e/kerta. :)

   Poista
 2. Kiitos! Aika samoissa hinnoissa mennään täälläkin. Hinnat laskeneet meilläpäin kovan kilpailun vuoksi. Halvin sali-ryhmäliikuntapaikka taitaa olla 19,90e/ kk ja kallein noin 70e.

  VastaaPoista

Rapunzel