sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Laura: Hei hei mitä kuuluu?

Ensimmäinen HabaHelmikuun viikko on sujunut hyvin, punnerrukset tuottaa hieman vaikeuksia. Vielä ne ovat onnistuneet, mutta ensi viikolla luulen että joudun tekemään punnerrukset kahdessä erässä. Listasin 3 asiaaa postauksessa, että haluaisin osata tehdä 10 miesten punnerrusta. Tässä tulee hyvää treeniä asian eteen, ja jonain päivänä pystyn tekemään kyseiset punnerrukset. Mietin että jospa asettaisin tavoitteeksi kesällä pystyä tekemään ne :)

Asetin tavoitteeksi helmikuun aikana liikkua 5h/liikuntaa viikossa. Tällä viikolla se ei toteutunut valitettavasti, olen harrastanut pientä hyötyliikuntaa ja tehnyt nuo HabaHelmikuun treenit. Jotenkin löysä/laiska viikko takana. Olo on ollut vetämätön ja väsynyt. Olen mennyt iltaisin nukkumaan 20-21 ja silti ollut päivisin olo vetämätön. Olen myös nähnyt joka yö unia, välillä painajaisiakin. 

Vaaálle en ole astunut, päätin etten hetkeen astukaan koska paino jumittaa ja se stressaa kovasti mieltäni. 

Eilen tuli  syötyä kaikenlaista hyvää, oli kummipojan synttärit ja tämän jälkeen olin ystävän luona istumassa iltaa. Kaikkia kivoja herkkuja oli kummassakin paikassa tarjolla ja söin hyvällä omalla tunnolla kerrankin:)

Ensi viikolla on useampi vapaapäivä, jospa silloin saisin liikuttua enemmän ja saisin täyteen tuon 5h liikuntaa viikossa.

Miten teillä menee? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel