tiistai 14. maaliskuuta 2017

Laura: Tavoitteeni ja mitä sitten kun pääsen niihin?

Sain Uusi alkuni Vanessan kirjoittajalta toiveen kirjoittaa tavoitteistani.

Ei kovin luonnollinen jatko edelliselle postaukselle kun pohdin lopettamista. Ajatukset on sekaisin ja olen tällä hetkellä hieman tuuliajoilla elämäntaparemonttini suhteen. Joten ehkäpä tämän tyyppinen postaus olisi hyvinkin paikallaan. On vaikea suunnitella jatkoa, kun en tiedä koska jalkapöytäni paranee eikä kipeydy rasituksessa. Eilinen kuntosali ei ainakaan tehnyt huonoa, eikä lämmittelyt crosstrainerilla.
On vaikea syödä terveellisesti, kun en voi täysipainoisesti liikkua- voi jonkun mielestä kuulostaa tyhmältä.
Ajattelin sen olevan vaikeaa kirjoittaa tavotteita, mutta kun aloitin kirjoittamaan asiasta tavoitteet tulivat itsestään. .Mietin etten asettaisi itselleni kovinkaan montaa tavoitetta, mutta tulihan niitä useampi.

- Haluaisin pystyä laihtumaan sen 30kg josta iskän kanssa löin vetoa vuosi sitten.
Blogia seuranneet tietävätkin, että löin isäni kanssa vetoa laihtumisestani. Palkinnoksi hän veisi minut syömään ja saisin valita ravintolan ruokalistalta mitä haluaisin. Oikein oiva palkinto laihduttajalle, vai mitä;) Isäni kuoltua halua toteuttaa tämä veto on noussut suuremmaksi, jäljellä on reilu 20kg. Nuorempi veljeni lupasi minut viedä syömään iskän puolesta <3

- Haluaisin olla normaalipainoinen ja pienet lihakset omaava.
Normaalipainon raja minun pituiselle ihmiselle on 64,8kg. Unelmapaino tavoitteeni olisi 60kg mutta realistinen painotavoitteeni olisi 65kg ja tuohon olisin erittäin tyytyväinen.

- Haluaisin oppi tykkäämään peilikuvastani. 
Välillä mietin onko tämä koskaan mahdollista? Olenko koskaan tyytyväinen itseeni ja peilikuvaani? Aika pelottavaa... mutta totta.


- Haluaisin jaksaa juosta jossain juoksutapahtumassa. 
Eikä sen tarvitse olla maratoni eikä puolimaratonkaan. En ole koskaan mikään suuri juoksu fani ollut mutta tämä vain on ollut pitkään yksi haaveistani/tavoitteistani, eikä minulla ole hajuakaan mistä se kumpuaa. Tähän liittyy myös toinenkin tavoite, haluaisin jaksaa harrastaa rappujuoksua.


- Omaisin säännöllisen ruokarytmin ja olisin löytänyt kultaisen keskitien herkkujen suhteen. Söisin pääsääntöisesti terveellisesti, mutta voisin silloin tällöin herkutella hyvällä omalla tunnolla. 

- Haluaisin kokeilla jotain aivan uutta urheilulajia.
Sitä mikä se on, sitä en tiedä vielä itsekään. Jotain sellaista mitä en ole ennen kokeillut. Tulossa on postaus urheilulajeista joita haluan kokeilla joten ehkäpä se on joku niistä:)


Mitäpä sitten kun pääsen tavoitteeseeni, luulen olevani itsevarmempi ja tyytyväisempi elämääni. Toivoisin eläväni onnellisessa parisuhteessa. Tuntisin olevani vahvempi ihminen koska olisin asettanut tavoitteet ja päässyt niihin. Olisin hyvin ylpeä itsestäni <3 Toivoisin että ystäväni olisivat ylpeitä ja onnellisia puolestani.

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihana veli, kun lupasi jatkaa edesmenneen isäsi kanssa sopimaasi diiliä. Peukku veljelle!

    VastaaPoista

Rapunzel