sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Henkisen hyvinvointi haasteen ensimmäinen viikko

Helmikuun haastemme keskittyi henkisen hyvinvoinnin palautumiseen. Kyseisen haasteen löydät tästä.

Itselle tämä henkisen hyvinvoinnin palautuminen merkitsee paljon. Lähdin miettimään tätä siltä kantilta että teen joka päivä jotain joka tekee arjestani mielekästä, sen ei aina tarvitse olla mikään iso juttu. Mukavat asiat auttaa itseäni henkisen hyvinvoinnin palautumisessa. Koska rakastan listoja, tämäkin tulee listan muodossa.


  • MAANANTAI: Ensimmäinen hyvinvoinnin tekoni oli omatekoinen muromysliä. Rakastan mysliä ja halusin mahdollisimman terveellistä mysliä itselleni. Pääsin myös kokeilemaan uusia Fitnessfirstin tuotteita. 
  • TIISTAI: Olin ystäväni Agen luona 90min hieronnassa. Age hoitaa mieleni ja kroppani kuntoon. Kehittelimme hieronnan lomassa myös yhteistyö kuvioita somen parissa. Joten jatkossa on luvassa jonkinlaisia yhteisiä projekteja arjen ja hyvinvoinnin parissa. Age tubettaa ja minä kirjoitan blogia, katsotaan mitä kaikkea kivaa saamme aikaiseksi. Otahan Agen somet haltuun: YouTube: Age Hakola ja instagram koulutettuhierojage. 
  • KESKIVIIKKONA: Positiivista mietintää, alla olevan kuvan pohjalta. Kuva otettu hidastaelämää instagramista.



  • TORSTAI: Kuntosalia ja kehonhuoltoa. Lähdin ystäväni houkuttelemana, ei olisi muuten tullut mentyä. Kiitokset hänelle siitä. Kuvan putkirulla on lempparini ja inhokkini. Se tekee hyvää ja kipeää :) Age mainitsikin minulle hieronnasssa että oikeisiin paikkoihin olet rullalla osunut, kun on vanhoja mustelmia. 



  • PERJANTAI: Hulavanteella pyörittämistä. Se on hauskaa ja turhauttavaa. En vieläkään saa sitä pysymään ylhäällä kuin reilut kymmenen kierrosta (alussta meni 3-4). Tässä kehittyy puuduttavan hitaasti ja se saa "heti kaikki minulle" luonteeni kiehumaan. Lisäksi kehonhuoltoa selälleni joka menee tällä kiusaa minua edelleen. 
  • LAUANTAI: Hämeenlinnassa Pako linnasta seikkaulu. Hauska liikuntamuoto kun kiertää tehtävien parissa linnaa ja kävelee rappusia. Suosittelen lämpimästi :) Kuva Hämeenlinnasta.


  • SUNNUNTAINA: Laura-tätsä lähtee kummipoikansa synttäreille ja mikä on sen ihanampaa kuin tavata ystävää ja hänen perhettään juhlien merkeissä. Hyvää ruokaa unohtamatta. Kuva lisätty postaukseeen veljeni takia. Kun hän näki minut kuvassa uusi hattu päässäni, hänen kommenttinsa oli "Täti L on syntynyt".



Blogini löytyy nyt instagramista nimellä heilautaelamaablogi. Tulkaahan seurailemaan minua :)

2 kommenttia:

  1. Positiivinen fiilis sinulla ollut koko viikon, kiva! Ihana tämä hattukuva, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Oli kyllä pitkästä aikaa tosi kiva viikko, sattumalta tapahtui kaikkea ihanaa.

      Poista

Rapunzel