maanantai 11. toukokuuta 2015

Heidi: Hitaasti, mutta varmasti (?)

Arki on kiireistä. Kotoa ei tarvitse juuri lähteä, kun O 3kk pitää tahtia yllä. Todellisuudessa olen päässyt melkoisen helpolla. O ei itke juuri ikinä, paitsi kun on nälkä (äitinsä poika). Nukkuu yöt läpeensä (joskus "huonoina" yönä herää 5:00 syömään ;) ), ja päikkäritkin venyvät ulkona 4h pituisiksi. 

Opiskellessani ajattelin, että kun pääsen töihin, niin laihdutus on paljon helpompaa. Silloin ei pääsisi jääkaapille kun haluaa, ja olisi muuta hommaa.
No.. väärimpä ajattelin. Työpäivät toki menivät hyvin, kun sitä ylimääräistä ruokaa ei ollut, mutta iltaisin tyhjäsin senkin edestä jääkaapin parempiin suihin.

Todellisuudessa olen huomannut, että äitiyslomalla ollessa laihduttaminen on helpompaa. Siis helpompaa, ei helppoa. Lapsi vie suuren osan päivästä, niin ei ehdi koko ajan ajattelemaan ruokaa ja herkkuja. Toki iltaisin kun O nukahtaa, niin kyllä se vanha herkkupeikko herää ja meneekin joskus kaappeja penkomaan. Onneksi niissä ei mitään vierasvaroja ole, koska ne ei sielä montaa päivää säilyisi. Juhlapäivinä olen kyllä herkutellut, ja aion vast'edeskin. On jotain mitä odottaa, niin ei (toivottavasti) sorru muina aikoina perseilemään.

Tässä esimerkki joka aamuisesta aamupalasta. Näyttää vaatimattomalta, mutta raejuuston suurena rakastajana aamupala on melkoista herkkua :)

Kymmenen kilon pudotukseen on vielä 2,3kg matkaa. Pirun piukassa kilot kyllä tässä ruhossa istuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti