keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Laura: 3 viikkoa ja rapiat takana Fitnetin HIIT valmennusta :)

Ajattelin että tämän nettivalmennuksen aikana olisi enemmän kirjoitettavaa muttei se välttämättä menekään niin. Kun ei oikein tiedä mistä kirjoittaisi :)
Ilokseni olen huomannut että treenit ovat alkaneet sujua hyvin ja painojakin on saanut jo joihinkin liikkeisiin lisätä, jee :) Ja olen muutenkin aikalailla hurahtanut tuohon salitreenin! Nyt kun ilmat alkaa lämmetä tekee mieli lenkillekin enemmän:)
Kirjoitin viime tekstissäni että nälkä vaivaa, enää ei onneksi niin ole. Nälkä kesti 3 päivää ja oli kakkosviikon lopulla ja kolmosviikon alkupuolella.
Veden joukkoon olen lisännyt sitruunaa ja vesikin maistuu taasen paremmin. Sitä en sitten tiedä mitä sitruuna tekee hampaille, ei ilmeisesti kovin hyvää mutta pyrin käyttämään sitä satunnaisesti. Olen myös lisännyt veden joukkoon limeä, verigreippiä ja appelsiinia. Kurkunsiivut on vielä kokeilematta:)
Eilen sorruin syömään muutaman paahtoleivän juustolla sekä kourallisen perunalastuja. Hui että tuli huono omatunto. Onneksi olin menossa muutaman ystävän kanssa salille treeniä tekemään niin pääsin kaloreita polttamaan. Tekstailin ystäväni kanssa sortumisestani ja hän käski olla lannistumatta joten päätin etten lannistu.
Juoksun aloittaminen siintää mielessä niinkuin joka kevät, olen muutamankin kerran keväisin aloittan ut juoksuharrastuksen Porin juoksukoulun ohjelmalla ja päässyt 5km saakka. Nyt olen salilla hölkkäillyt muutamia minuutteja kerrallan juoksumatolla:)

Olen pahoillani kirjoitusvirheistä, tein tekstin makaamalla sängyssä tabletilla :D


2 kommenttia:

  1. Mulla on myös ohje tuohon Porin Sohvaperunan juoksukouluun. Hyvä ohjelma vaikuttaa olevan ja muutama tuttuni on sitä kautta opetellut juoksun salat. Itse sitä haaveilin viime vuonna, mutta SE VAAN JÄI. Ohje on kyllä tallessa, joten eipä sitä tiedä JOS JOSKUS kokeilisi uudestaan. Mulle toi juoksumatto ei sovi, kun jaat tulevat niin kipeiksi hölkkäämisestä. En tiedä mikä siihen auttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on loistava juoksuohjelma, toimii kyllä. Joskus olis kiva päästä siihen 10km:) Harmi että sulla kipeytyy jalat, johtuukohan kun se alusta on niin kova? -Laura-

      Poista