lauantai 9. toukokuuta 2020

Kotijumppa

Käytiin tänään Agen kanssa kuvailemassa ulkona muuta YouTube video hänen kanavalleen. Laittelen tännne sitten myös videota kun editoinnin jälkeen ilmestyvät. Kiipesimme taloni takana olevalla kalliolle kuvaamaan videoita ja otimme samalla muutaman kuvankin. 

Videon tekemisen jälkeen innostuin jumppaamaan kotosalla. Koska selkävaivani johtuvat yliliikkuvista nivelistä, hoitona on kävely ja selkä/vatsalihasten vahvistaminen. Huomaan että selkälihakseni ovat huonomassa kunnossa kuin vatsalihakset. Myös naistenpunnerrusten tekeminen on minulle erittäin haastavaa. Joten työsarkaa löytyy. Hiljaa hyvää tulee. Tykkään kirjoittaa treenejäni ylös ja luetteloida niitä. 

Lupasin taannoin pitää teidät myös ajantasalla Hulavanteen pyörittämisen edistymisestä. Se ei ole edennyt minnekään. En uskaltanu selän takia sitä pyörittää joten siihen on tullu muutaman kuukauden tauko. Tänään pitkästä aikaa kaivoin sen esiin ja kehitystä ei ole tapahtunut yhtään. Oli aivan yhtä vaikeaa kuin alussakin. Joten sitäkin yritän pikkuhiljaa treenailla. 


2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää treeni! Mielenkiintoista kuulla myös miten hulavanteen pyöritys etenee. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä sen kanssa!<3 Tästä postauksesta tuli sellainen fiilis, että olet liikkunut liikkumisen ilosta, mikä on mahtavaa :) Ps. Sulla on kiva käsiala! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista <3
   Saa nähdä kuinka kauan kärsivällisyys riittää hulavanteen kanssa, koska siinä ei ole havaittavissa minkäänlaista edistystä. Ja mietin että onko sen pyörittämisestä loppujen lopuksi kauheasti hyötyä kropalle.
   Hieno juttu, että fiilis välittyy ruudun sillekin puolelle :)

   Poista