torstai 22. lokakuuta 2020

PIKALASAGNE

Bongasin Niko Saarisen instagramista ohjeen pikalagneeseen. Ohjeen löydät sieltä kohokohdista.  Tykkään helpoista ja nopeista ohjeista, joten tämä kiinnitti heti huomioni. Jaan nyt reseptin täällä, ilman kuvaa koska se unohtui ottaa :)

Pikalasagne

  • 300-400g paistijauhelihaa
  • Mausteita oman maun mukaan (sipulijauhe, mustapippuri, paprikajauhe, soijakastike)
  • 2dl vettä
  • 1prk Yrtti tomaattimurskaa 
  • 6 täysjyvälasagne levyä (alkuperäinen ohje 8)
  • n. 1/2prk Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
  • n.100g juustoraastetta
(Alkuperäisessä ohjeessa oli kuullotettu sipulikuutioita ennen jauhelihan paistamista. Minä unohdin tämän täysin)
Paista jauheliha paistinpannussa ja mausta se.
Lisää vesi ja tomaattimurska. Sekoita. 
Lisää puoliksi taitetut lasagnelevyt. 
Laita kansi päälle ja anna hautua 15-20min. 
Sitten lisää nokareita tuorejuustoa ja tämän päälle juustoraaste. 
Laita jälleen kansi päälle ja anna vielä hautua 5min. 

Sanoisin että ohjeesta tulee noin 3-4 annosta. 

Oli todella hyvää ja muistutti hyvin paljon lasagnea. Arvosanaksi annan 5/5. 


1 kommentti:

  1. Nopeasti hyvää ruokaa,ei huono 👌
    Täytyy joskus laittaa kokeiluun;)

    VastaaPoista

Rapunzel