perjantai 11. kesäkuuta 2021

Tomaattinen mustapapumuhennos

Ensin oli tarkoitus tehdä chili sin carnea, jossa soijarouhetta. Mutta päädyin jättämään soijarouheen kokonaan pois.

Tomaattinen mustapapumuhennos
  • 1 prk Yrtti tomaattimurskaa
  • 1 tlk Mustia papuja (nämä ovat ehdottomasti suosikkejani!)
  • 3dl Vettä 
  • Kirsikkatomaatteja
  • Sipulia
  • 1-2 rkl Soijakastiketta (rakastan!)
  • Mausteina: Herbamarea, mustapippuria, juustokuminaa, savupaprikajauhetta, sipulijauhetta.
  • 1/2tl Sokeria
Aluksi laitoin murskan, kirsikkatomaatit ja mausteet hautumaan kattilaan. Kuullotin sipulit ja lisäsin joukkoon. Annoin hautua lähemmäs tunnin. Sen jälkeen lisäsin huuhdotut pavut joukkoon ja annoin vielä hautua hetken. 
Todella hyvää 5/5!

VINKKI!!!! Tomaattimurskasta tulee paljon pehmeämmän makuista kun sinne laittaa 1/2-1tl sokeria. Todella kullanarvoinen vinkki työkaverilta. Myös tomaattimurskan hauduttaminen ajan kanssa on vaivan arvoista.  

Luithan edellisen postaukseni makuarvosteluista. 


2 kommenttia:

  1. Kiva ohje. Helppoja ja maukkaita ruoka-ohjeita olen viime aikoina etsiskellyt. Mustat pavut onkin itselleni vieras juttu. En ole ksokaan edes maistanut. Täytyy laittaa tämä ohje talteen ja kokeilla joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpot ohjeet on just parhaita :) Ja ruuan täytyy olla maukasta, itselle se vaikuttaa jopa kylläisyyden tunteeseen.
      Kerro sitten mitä tykkäsit, kun olet kokeillut :)

      Poista

Rapunzel