keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Laura: Liikuntahaaste Helzulta, check

Sain jo kesäkuun alussa "itsensä piiskurin blogista" liikuntahaasteen, jonka päätin ottaa vastaan. Koska aikasemmin tuli todettua kesäni oli melko erilainen joten tämäkin haaste jäi tekemättä. 
Eilen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kaivoin vuosi sitten ostamani gymstickin pussista pois olohuoneen nurkasta. Olin tosiaan tämän vuosi sitten jo hankkinut enkä ollut kyseisellä välineellä tehnyt kertaakaan kunnolla mitään. Joten uusi laji ja urheiluväline pääsi näin ollen vihdoin kokeiluun:) "Keppini" on, Kulta eli Super strong  1- 30 kg. 

"Kepin" mukana tuli harjoitus -dvd jonka jumppavideon mukana treenasin. Ohjelmia oli erilaisia ja valitsin mielestäni helpoimman. Videolla on 3 ihmistä ja jokainen heistä näyttää liikkeet tasolla helppo, keskivaikea ja vaikea. Voitte arvata että tein suurimaan osan liikkeistä helpon mukaan ja voin kertoa että raskasta oli. "Keppi" on mielestäni todella helppokäyttöinen ja erittäin tehokas. "Keppi" on myös helppo kuljettaa mukana pakkauksessa tulevalla pussilla. Tilasin gymstickin aikoinaan Fitnesstukusta. 
Videon mukana oli helppo treenata, liikkeet oli näytetty todella selkeästi ja sanallinen ohjaus tehosti liikkeen oppimista. Sanallisiin ohjeisiin oli myös sisällytetty hengistystekniikka, milloin hengitetään sisään ja milloin ulos:) Kunhan liikkeet ja hengityksen oppii, voi treenailla itsekseen musiikin tahdissa. 
Kyllä meinaan jatkossa treenailla gymstickillä ja voin suositella sitä lämpimästi muillekin. Treenaaminen on helppoa ja tehokasta!  Tämän videon avulla jumppailin, paitsi että dvd sisälsi suomenkielisen ohjeistuksen ONNEKSI :)

2 kommenttia:

  1. Huippua! Kiva, että osallistuit kesän liikuntahaasteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä voikin tuollainen keppi olla tehokas! Huh huh. Ja oiva treeniväline kotona, ei vie paljon tilaa:)

      Poista