keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kiitos - päivä

Ystäväni Jonna järjesti minulle ja muutamalla muulle ystävälleen Kiitos - päivän <3 Hän halusi kiittää meitä avusta ja tuesta jota olemme hänelle antaneet. Vaikka homma on kyllä toiminut Jonnalta minullekin <3 Olemme Jonnan kanssa tutustuneet alunperin töissä useampi vuosi sitten ja viime vuosina olemme lähentyneet ja olleet enemmän tekemisssä. Meitä on yhdistänyt myös se että kumpikin menetimme isämme viime vuonna ja aivan liian aikaisin <3

Olin aivan haltioissani tästä Kiitos - päivästä, ohjelma ja tarjoilut olivat aivan ihanat.
Ensimmäisenä saunottiin pihasaunassa. Tämän jälkeen oli vuorossa aperatiivit ja alkusalaatti. Aperatiivit oli Jonnan itsensä tekee viinimarja- karviasilikööriä NAM! Meinaan kokeilla tämän tekoa itsekin:) ja Alkusalaattina Mozzarella mansikka salaatti.



Alkusalaatin jälkeen kosmetologi teki meille jokaiselle valitsemamme hoidon. Valitsin itselleni kasvohoidon. Kasvohoito toteuttiin ihanilla luomutuotteilla joista voit lukea tästä. Kasvohoito sisälsi kasvojen ja hartioiden hierontaa. Tosi kiva kokonaisuus! En ole montaa kertaa kasvohoidossa elämäni aikana ollut. Puhuttiin myös kosmetologin kanssa reikihoidosta, joka kiinnostaisi minua kovasti. Onko teillä kokemuksia asiasta?

Pääruokana oli uunivihanneksia, omatekoisia lohkoperunoita, hirvenlihapihvejä ja ribsejä. Ribsit ovat näköjään kuvista unohtuneet :D




Kuva minun lautasesta:) Taisin kyllä santsata tuon annoksen jälkeen, koska ruoka oli todella hyvää.


Jälkiruokana oli aivan ihania suklaamansikoita. Mansikoihin oli sulatetta minttukrokantti suklaata. Vei kielen mennessään!



Kiitos Jonnalle aivan mahtavasta Kiitos - päivästä <3

2 kommenttia:

  1. Kuinka sen huomaakin kuinka tärkeä se ystävän tuki oikeasti on <3 - N

    VastaaPoista

Rapunzel