sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Pikaiset kuulumiset ja Paimion ulkokuntosali

Jälleen tullut taukoa blogin kirjoituksessa, kirjoitusintoa ei vain ole ollut. 
Vaikka tämä laihdutusblogi on hiljentynyt, en ole tällä kertaa lyönyt lekkeriksi. 
Liikuntaa on ja pyrin syömään terveellisesti/säännöllisesti. Kesällä on tullut otettua hieman rennommin syömisen suhteen. Olen huomannut että herkut maistuu, mutta niitä menee huomattavasti vähemmän kerralla mikä on kohdallani tosi hieno juttu. 
Kävin tuossa jokin aika sitten vaaàlla jota en ole tehnyt aikoihin, niin 5kg on lähtenyt alkuvuodesta painoa. Olen tyytyväinen tulokseen. 
Olen löytänyt hyvän tasapainon tähän elämäntaparemonttiin, minulla ei ole kerrankin kiire minnekään. En stressaa syömisistä enkä siitä jääkö salitreenit/liikunnat väliin. Teen hyvin pitkälti syömiset ja liikunnat fiiliksen mukaan. 

Käytiin Heidin kanssa testaamaassa Paimion Jokipuiston ulkokuntosali jokin aika sitten. Tykkäsin kovasti, kuntosali oli ihanalla paikalla joen rannassa. Vieressä oli rappuset, joilla olisi voinut tehdä rapputreeniä loistavasti. Rappuset olivat tarpeeksi leveät ja matalat jotta ei tule turvattomuuden tunnetta kaatumisesta/harhaan astumisesta. Laitteissa oli osassa vastus ja esimerkiksi käsilaitteissa penkki nousi samalla joten olit itse painona. 


















4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) eihän sitä aina tarvitse kirjoittaa eikä toisaalta aina tarvitse kirjoittaa laihduttamisesta. Voi laittaa kuvia, reseptejä tai jotain hömppäjuttuja tai sitten olla täysin hiljaa välillä. Pääasia, että itsellä on hyvä fiilis siitä, mitä kirjoittaa tai ei kirjoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei onneksi tarviikkaan kirjoittaa. Tykkään kirjoittaa erilaisista jutuista. Ennen tätä ei ollut ollenkaan mieleenkiintoa kirjoittaa mistään. Juu itsellä on hyvä fiilis tän bloginkin suhteen<3
      -Laura-

      Poista
  2. Näitä ulkokuntosaleja on alkanut ilmaantumaan laajasti lähes jokaiseen suurempaan kaupunkiin. Jyväskylässä on useita, mikä on mielestäni hieno juttu ja kannustaa asukkaita liikkumaan pienellä kynnyksellä. Lenkin ohella ko. liikuntapaikka on hyvä lisä liikuntasuoritukseen eli se monipuolistaa kokonaisliikuntasuoritusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä kanssasi <3 Ja näillä sitten voi treenailla jollei ole varaa vaikka maksaa kuntosalimaksuja tms.
      -Laura-

      Poista

Rapunzel