lauantai 29. joulukuuta 2018

Uudet tuulet

Viime aikoina en vain ollut kovin innostunut tästä blogin kirjoittamisesta. Tekstiä ei vain tule ulos, en tiedä itsekään mistä se johtuu ja tätä olenkin valitellut jo pidemmän aikaa. Mielessä on käynyt blogin lopettaminenkin monesti. Mietin myös kokonaan uuden blogin aloittamista, mutta sen tuntui liian haastavalta. Joten päädyin tekemään pieniä muutoksia blogiini. Tein uuden bannerin ja samalla vaihtui blogin nimikin, persoonalliseksi "Lauran elämää" ;) Blogin osoite pysyy samana vanhana. Taustaankin tein pieniä muutoksia. Tykkään yksinkertaisesta ja selkeästä blogi pohjasta.

Helmikuussa myös elämässäni tapahtuu muutoksia, vaihdan työpaikkaa. Jatkan kuitenkin vanhusten parissa, sisäisellä siirrolla siirryn toiseen "laitokseen" töihin. Menen siis tänne uuteen paikkaan tekemään äitiyslomansijaisuutta. Odotan innolla ja suurella jännityksellä uutta työpaikkaani. Vanhassa työpaikassani ehdin jo työskentelemään huimat 16 vuottta. Toivon tämän tuovan vaihtelua ja uutta energiaa elämääni alkukankeudun jälkeen. 

Minä (ja moni muu) olen päättänyt taas jälleen kerran edetä elämäntaparemontissani eteenpäin. Tämä ei ole ensimmäinen tammikuu kuin tällasta suunnittelen, eikä varmaan viimeinenkään. Syksy on minulle vaikeaa aikaa, olen pohjattoman väsynyt vaikka nukkuisin kuinka paljon. Liikun edelleen epäsäännöllisen säännöllisesti. Ruokavalio on sinnepäin ja säännöllisestä ruokarytmistä ei ole tietoakaan. Vaakalle en ole astunut aikoihin, enkä myöskään ole mittanauhalla mitannut itseäni. En tee suuria suunnitelmia miten etenen projektissani. Aluksi säännöllistän ruokailuni ja liikuntani - pienin askelin. Siinä on tämän hetkiset suunnitelmani. 
Tervetuloa jälleen kerran mukaan blogiini ja elämäntaparemonttiini vol 2019. 
Kerrothan minulle mistä haluaisit lukea ? Kuinka usein haluaisit minun postaavan? Vinkkejä miten onnistun saamaan elämäntaparemonttini eteenpäin?

8 kommenttia:

  1. Huippua,että uudet tuulet puhaltavat työrintamalla, uskon että varmasti koet päätöksesi lähteä työnkiertoon positiiviseksi ja varmasti aivan eri tavalla jaksat työssäsi <3
    Pienet askeleet elämäntaparempassasi kuulostaa järkevältä, sieltä se hyvä fiilis lähtee tulemaan:) Tykkään kun kirjoitat fiilis pohjalta, etkä ota mitn jäätävää paniikkia siitä että pakko kirjoittaa. Teksti tulee kun se tulee :D Ja hei, vinkki kolmonen, yhteistreenit mahdollisuuksien mukaan,eks je?
    -N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon todellakin että työrintamalla tapahtuu just näin <3
      Vinkki kolmonen otetaan todellakin talteen ja toteutetaan varmasti monta kertaa - yhteistreenit on parasta!!!
      Kiitos, todella kiva kun kommmentoit :)
      -Laura-

      Poista
  2. Onnea uusiin haasteisiin! Onnea myös elämäntaparemonttiin! Se on haastavaa ja vaatii todella paljon itsekuria. Mistähän itse saisi siihen tarvittavan motivaation?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Kyllä se motivaatio itselläkin vielä on vähän hakusesssa...mutta yritän ainakin :) Harmi ettei sitä ei voi ostaa misttän ;)
      -Laura-

      Poista
  3. Hengessä ollaan mukana sinun elämäntaparemontissa! Pidän blogistasi ja toivon, että kertoisit enemmän elämäntaparemonttisi haasteista, mutta myös onnistumisistasi. Ruokaohjeesi ovat olleet myös kivoja ja inspiroivia. Treenijutut olisivat myös inspiroivia lukea, koska on mukava lukea miten muut liikkuvat ja missä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit kiva kuulla :) Pistetään ideat korvan taakse... Toivotaan että tulee niitä onnistumisia joista kertoa...
      -Laura-

      Poista
  4. Sun blogia on kiva lukea. Se johtuu siitä,että tekstiä on helppo lukea ja kirjoitat aidosti sekä rehellisesti. On tervetullutta seurata elämää eikä kiiltokuvia sekä überpositiivisia korulauseita. Sun blogissa positiivisuus löytyy sun omista oivalluksista ja omasta tsempistä ja armollisuudesta itseäsi kohtaan! Työvaihtelut on pop ja virkistää,ties mitä siitä seuraa. Ihanaa alkanutta kokkivuotta:) nimim. superfarmari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus tästä kommentista Superfarmari <3. Tulin niin hyvälle mielelle tästä:) Toivotaan että ne työvaihtelut tuo paljon tullessaan, liian kauan on tullut jumitettua samassa paikassa.
      Kiitos, toivotaan että kokkivuodesta tulee antoisa ja ruokaisa;)
      -Laura-

      Poista

Rapunzel