torstai 10. tammikuuta 2019

Bodylabin proteiini näytepakkaukset postikuluilla

Tämä postaus on notkunut luonnoksissa jo useamman kuukauden ajan. Odotin että pääsen maistamaan kaikkia makuja jotta voin postauksen asian tiimoilta tehdä. Joten proteiini näytepakkaukset postikulun hinnoilla on Bodylabilta tilattua jo viime vuonna syys-lokakuussa muistaakseni. Tähän oli koottu suosituimmat maut ja kylkiäiseksi sai kuvassa olevan pienen shakerin. Shakeri on todella kätevä ja söpö, tykkään noista pienemmistä shakereistä.

Kuvassa kaikki maut jotka näytepakkauksessa oli. Alla arviot tuotteista. 

CREAMY BANANA - Ihana tuoksu ja hyvänmakuinen, ei liian banaanimainen. Arvosanaksi annan 9½.

STRAWBERRY WHITE CHOCOLAD - Ihana tuoksu tässäkin, hyvin mansikkamainen tuoksu :) Aika makea. Arvosanaksi annan 8½.

PEACH ORANGE - Yllättävänkin raikas maku, muistutti kovasti appelsiinia "tuoremehumainen". Kyllä tässäkin makeutta oli, silti mukavaa vaihtelua aina niin makeille juomille. Ehdottomasti suosikkini näistä. Arvosanaksi annan 10.

STRAWBERRY  MILKSHAKE - Mansikan tuoksuinen tämäkin. Hyvin makea. Jostain syystä liian teollisen makuinen, minun makuuni. Arvosanaksi annan 7.

ULTIMATE CHOCOLATE - Yksi parhaista suklaa proteiinijauheista joita olen maistanut ja yleensä en välitä niistä. Tästä tykkäsin, muistutti maitokaakan makua. Arvosanaksi annan 9.

VANILLA MILKSHAKE - Vanilja on aina ollut suosikkini proteiinijuomista/jauheista. Tämä ei tälläkään maussa pettänyt. Perus vaniljanmakuinen proteeinijauhe, hyvä mutta ei ihmeellisempi kuin muilla valmistajilla. Arvosanaksi päätyy 10, koska vanilja on vain suosikkini.

TOP 3
1. Peach orange
2. Creamy Banana
3. Ultimate Choclate (Yllättäjä! En olisi uskonut että tästä tykkään)

Vanilja jäi sillä pois TOP 3, koska ei ollut sen ihmeellisempi kuin muilla valmistajilla.

Oletteko maistaneet Bodylabin tuotteita? Mitä tykkäsitte? Mitä suosittelette maistamaan?








3 kommenttia:

  1. Olipa monta eri makua. Ovatko tuotteet vähälaktoosisia tai laktoosittomia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti ei ole. Tämän tuotteen sivuilla kehoitetaan laktoosi-intoleranssista kärsiviä kokeilemaan Bodylab Whey 100 Extra Pure -jauhetta.

      Poista
  2. Täytyypä tutustua tuotteeseen.

    VastaaPoista

Rapunzel