sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Tuotetestauksia a´la Laura

Pistetään tuotetestaus postaus nyt tulille. Kyselystä kävi ilmi että näistä postauksista tykätään ja tykkään kyllä itsekin lukea muiden tuotetestaus postauksia. 
Teksti sisältää mainoslinkkejä jotka on merkitty *merkillä.

Kompucha juomat saatu yhteistyöstä *https://www.fitnessfirst.fi/

Hyvänmakuinen juoma. kookoksen maku maistui mukavasti juomassa. Arvosanaksi annan tälle Kookos Captain Kampucha juomalle 3,5/5
En kuitenkaan tiedä ostaisinko näitä juomia itse hinnan vuoksi. Maksavat 3-4e plo. 


Arvosanaksi annan tälle Ginger - lemon Captain Kombucha juomalle 4/5. Raikkaan makuinen juoma.


Ihanan makean suolainen maku. Tämä auttaa todelliseen makeanhimoon. Arvosanaksi annan 4/5. 

'
Tämän tuotteen tilasin *Matsmartista. Tuote oli tarjouksessa, joten siksi se päätyi tilaukseeni. Tämä maistui hieman liian laimealta mehulta. Arvosanaksi annan 2/5. Tässä olisi saanut olla enemmän makua, jotta se olisi ollut mieleeni. 


Yleensä caramel ja toffee ovat lempimakujani. Mutta tämä tuote ei ollut minun makuni mukainen. Ihan syötävää oli, mutta en usko että tätä tuotetta tulen ostamaan enää uudelleen. Arvosanaksi annan 2/5. 


Yksi parhaimmista proteiinipatukoista joita olen maistanut. Tykkään vaan makean ja suolaisen yhdistelmästä. Patukka oli ihanan pehmeä. Toki tästäkin maistui proteiininmaku läpi joka hieman häiritsi minua. Toki en ole löytänyt proteiinipatukkaa josta se ei maistuisi läpi. Silti tämä kuuluu proteiinipatukoiden parhaimmistoon. Arvosanaksi annan 4/5. 


Hassua näiden suklaainmakuisten (yllä ja alla) vanukkaiden kanssa kävi niin että tykkäsin näistä todella paljon. Enkä yleensä välitä suklaaan makuisista proteiini vanukkaista/juomista koska ne maistuvat tummankaakaomaisilta (tuollaista sanaa ei varmaan ole olemassa, mutta siltä se vain maistuu suussani). Koostumus on ihanan pehmeä. Arvosanaksi annan kummallekkin vanukkaalle (yllä ja alla) 5/5. Ja varmasti tulen jatkossa ostamaan kumpaaki.



Tilasin nämä pakkaukset *Matsmartista, koska olivat tarjouksessa. Pakkaukset on kätevä ottaa evääksi. Nämä ovat lemppari riisikakkujani, joten arvosanaksi annan 5/5. Toki tykkään muistakin riisikakuista. 


Ihanan raikkaan makuinen, tykkään! Arvosana 4/5. 

2 kommenttia:

  1. Ompa monia tuotteita mihin ei ole tullut itse koskaan edes törmättyä. Pitääpä laittaa testiin - kiitos suosituksista ja arvosteluista!
    Olen lähiaikoina törmännyt enemmän ja enemmän tuotekehitykseen ja mitä kaikkea tämä voi pitää sisällään. Mielenkiintoinen aihealue. Löysin asiasta esimerkiksi tältä sivustolta tietoa, jos muutkin kiinnostuvat samaisesta aiheesta: https://www.defour.fi/palvelut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä :)
      Täytyypä tutustua kyseiseen sivustoon :) Kiitos kun jätit kommentin blogiini!

      Poista

Rapunzel