keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Muutama hyvä ja halpa kosmetiikka suositus

Teksti sisältää mainoslinkkejä jotka on merkitty * merkillä.

Halusin jakaa teille kosmetiikkasuosituksiani jotka olen todennut itselleni sopiviksi.
Kasvojeni iho on pintakuiva sekaiho, joka on ihotyyppinä todella haastava.

Kävin lenkillä äskön ja halusin kuvata tuotteet luonnossa. Joten pakkasin tuotteet reppuuni ja siellä minä istuin lenkin aluksi sammal mättäällä ja kuvailin.



*Kesto meikinpoistoliina  - tämä todella toimii. Itselleni ei juuri tuota liinaa ole, mutta vastaava tuote. Tätä oli aikanaan pakko testata koska se tuntui niin uskomattomalta. Hyvä tuote mukana reissussa tai vastaavassa jossa on saatavilla lämmintä vettä. Liina kastetaan lämpimällä vedellä ja poistetaan meikki pyyhkimällä liinalla. Pesu pesukoneessa, pesen normaalin tuman pyykin kanssa.



*Essencen coconut kuorinta huulille - tekee ihanan pehmeät huulet ja tuoksuu ihanasti kookokselle. Tykkään kovasti! Ja tämä tuote ei ole hinnalla pilattu.


*HolikaHolika puhdistusvaahto seka ja rasvoittuvalle iholle- Pikkurillin pään kokoinen määrä puhdistusvaahtoa riittää puhdistamaan kasvot. Tuote vaahtoutuu ihasti ja kasvot on raikkaan tuntuiset pesun jälkeen. Ihanan riittoisa tuote. Samanlaista tuubia sarjasta on eri ihotyypeille, joista minulla ei ole vielä kokemusta. Linkit alla.
HolikaHolika puhdistusvaahto kaikille ihotyypeille
HoliaHolika puhdistusvaahto erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle
HolikaHolika puhdistusvaahto kaikille ihotyypeille
HolikaHolika puhdistusvaahto erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle




Puhdistusöljy meikille, sopii kaksoispuhdistukseen. Aloin viime kesänä tekemään kaksoispuhdistusta iholleni. Ihoni oli tuolloin näppyjä/finnejä täynnä ja netin ihmeellisestä maailmasta löysin tämän tuotteen. Eli ensin laitan kuivaan ihoon tätä ja pyörittelen, hetken kuluttua lisään hieman vettä (tuote muuttuu maitomaiseksi) ja sen jälkeen pesen vielä puhdistusvaahdolla. Tämä tuote poistaa loistavasti kaiken meikin ja varsinkin silmämeikin hellävaraisesti.




*Seerumi epäpuhtaalle iholle - kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa - Tämän levitän kasvoille ennen kosteusvoidetta. Tykkään tuotteista todella paljon! Pieni määrä kasvoille riittää. Tämä rauhoittuu hyvin pintakuivaa sekaihonia.


Kyllä oli lämmin keli lenkkeillä ja minulla oli juuri sopivasti vaatteita päällä.
Elloksen treenipusero ja Yvetten korkeavyötäröiset legginssit, olivat todella hyvät tähän säähän.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel