lauantai 6. helmikuuta 2016

Laura: Tammikuun mitat ja viimeiset kuulumiset:)

Niinhän siinä sitten kävi että jouduin pyörtämään puheeni ja takataskussa on vuosisopimus kuntosalille:) Tällä viikolla tehtiin myös sopimukseen kuuluva kuntosaliohjelma, joka on kaksijakoinen. Päivä1: Jalat ja suorat vatsalihakset ja Päivä2: Kädet, kyljet ja vinot vatsalihakset. Tänään olin ensimmäistä kertaa ilman kaveria salilla ja hyvinhän se meni vaikka kädet täristen ovista astuin sisään. Voin kertoa että jännitti ihan hurjasti mennä salille yksin:) Kävin jopa saunassakin treenin perään, hyvä minä:)

Tammikuu vei mennessään:
Paino: 0
Vyötärö: -2cm
Lantio: 0
Reidet: 0
Allit: -2cm
Masu:  -1cm
Rinnan alta: 0
Pohje: -1 cm

Yhteistuloksen voi tsekata edistymis palkista. Paino kävi jo kilon alempana, mutta nousi takaisin kun alotin saliharrastuksen. Hieman stressaa kun vaaka ei näytä tuloksia :(
Onnellinen olen koska olen hyvin innostunut tuosta salista tällä  hetkellä, on tullut käytyä 4x viikossa salilla muutaman viikon ajan:) Toivottavasti sama draivi jatkossakin:) 

4 kommenttia:

 1. Onko jonkun ketjun sali vai yksityinen? Hienoa, että yksin selvisit salille. Itse käyn aina yksin salilla. Nyt viime aikoina en ole päässyt salitreenin pariin lainkaan ja syynä on saamattomuus. Rakastan salilla käyntiä, mutta nyt olen keskittynyt "hyvänolon- tunteihin". Saliohjelma motivoi kummasti treenaamista, kun tietää mitä pitää tehdä ja milloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yksityinen sali ainakin mun mielestä :) Kyllä se saamattomuus muhunkin iskee aina välillä :/ Milaisilla hyvänolon tunneilla käyt? Olisiko suositella jotakin? -Laura-

   Poista
 2. Hei! Kiva, että olet löytänyt salille! =) Kovasti tsemppiä treenailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että innostus ja motivaatio jatkuu pitkään :) -Laura-

   Poista