lauantai 27. helmikuuta 2016

Laura: Miten sujuu uusi ruokavalio ja treeniohjelma?

Lyhyestä virsi kaunis, hyvin sujuu! :) <3 Melkein viikko takana Fitnetin HIIT valmennusta ja olen itsekin yllättänyt kuinka hyvin tämä on lähtenyt rullaamaan:) Ruokaa on riittävästi, joten nälkä ei ole juurikaan vaivannut ja se on mulle kaikkein tärkein juttu! Mun pää ei kestä jos koko ajan on kauhea nälkä, välillä on joutunut tekemään töitä ette ehtii/jaksaa kaikki ruuat syömään:) En olisi uskonut että näin voi omalle kohdalle käydä:) Toivon ettei nälkä iskisi ollenkaan!!
Itkupotkuraivareita on toisinaan aiheuttanut aika rankka treeniohjelma, juuri ja juuri jaksaa treenit tehdä ja paikkoja kolottaa vähän väliä uuden ohjelman myötä. Vaikka olen yrittänyt pitää lihashuollsta huolta foamrollerilla ja venyttelemällä. Sekä tietysti nauttimalla palkkaria treenin jälkeen. Ajottain ärsyttää kun ruokaa saa olla koko ajan väsäämässä, tiskikone veivaa yhden hengen taloudessa ainakin kerran päivässä tämän takia ja vessassa saa juosta yötä myöden (välillä 6 x yössä). Jälkimmäinen on toisaalta positiivinen asia, koska näin tiedän että aineenvaihdunta toimii:)
Otin kroppakuvat itsestäni ohjelman alkutaipaleella jotka sitten julkaisen nettivalmennuksen loputtua versus loppukuvat tottai. Jätän myös helmikuun osalta merkkaamatta mittani taulukkoon, laitan ne sitten suoraan maaliskuun sarakkeeseen nettivalmennuksen loputtua. En edes itse halua mittojani tietää valmennuksen välissä, vaaálle saatan toki käydä kurkistamassa jossakin vaiheessa;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti