perjantai 19. helmikuuta 2016

Laura: UUSI RUOKAVALIO JA TREENIOHJELMA!!


Itsensä piiskurin blogista bongasin Fitnetin nettivalmennuksen sivut, joihin tutuistuin muutaman päivän ajan perusteellisesti. Edullisempi hinta kuin muilla nettivalmennuksilla herätti kiinnostukseni sekä se että eri vaihtoehtoja oli useampi. Helzun innoittamana pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ottamaan Hiit nettivalmennuksen:)
Olen mietttinyt nettivalmennuksen ottamista moneen otteeseen ja nyt tuli sopiva aika, koska kaipasin jotain uusia tuulia tähän laihdutukseen. 
Maanantaina aloitan virallisesti kyseisen nettivalmennuksen mutta kokeilen jo loppuviikosta treenejä, ensimmäisen kerran tänään:) 
Hieman jännittää kyllästynkö ruokavalioon ja jaksanko treenata ohjeiden mukaan. Jälkimmäinen jännittää enemmän.  Eniten tietenkin jännittää tippuuko se paino?!?! Ohjeita en tietenkään voi mitenkään täällä jakaa mutta tuntemuksia tulee jaettua varmasti sitäkin enemmän:D

2 kommenttia:

  1. Älyttömän hieno juttu, kun innostuit nettivalmennuksesta. Meillä on eri ohjelmat eli hauska seurata, mitä nämä valmennukset tuo tullessaan, tuleeko muutosta kroppaan vai ei. Täytyypä kurkata Fitnetin sivuilta, että millainen se sen hiit-valmennus olikaan. Maanantaina starttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu maanantaina starttaa mullakin :) yhtä treeniä olen jo kokeillut ja huomwnna kokeilen varmaan toista :) -Laura-

      Poista