keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Työpaikkaeväät, osa 1

Toivepostaus Sonjalta. Kyseinen toive tuli jo viime vuoden puolella Sonjalta ja nyt sain vihdoin aikaiseksi toteutettua kyseisen postauksen. Mielestäni tämä oli hieno idea Sonjalta. Ja kyseisen postauksen voi uusiakin useampaan kertaan.
Sonja on vanha työkaveri, joka otti minuun yhteyttä sähköpostitse viime vuonna. Hän oli sattumalta bongannut blogini ja oli tosi hienoa että hän otti minuun yhteyttä.

Jaan postauksen kahteen osaan, ensimmäisessä osassa esittelen ruokia ja toisessa osassa välipaloja. Osa kuvista on otettu kotona, koska olen muistanut kuvan ottaa juuri siitä annoksesta enkä työpaikalle otetusta eväsrasiasta :)

Grillatusta kanasta tehty kanasalaatti

Aivan loistavat munakoiso pizzat. Suosittelen kokeilemaan. Minulla muistaakseni täytteeni, jauhelija, paprika, tomaattia, suppilovahvero, sipuli ja juusto. Munakoiso pohjana keventää annoksen kaloreita loistavasti.
Ohje tästä

Kesäkurpitsaa ja Mifu suikaleita. 

Kananpojan jauhelihaa ja wokattuja vihanneksia. 

Tomaattia, mozzarellaa ja rucolaa. 

Halloum salaatti

Jauhelihaa ja Lidlin wokki vihanneksia. Valmis pussi tuoreita vihanneksia joita voi wokata, joukkoon olen lisännyt tomaattia. Lämmin tomaatti on suurin herkkuni!

Nyhtökaura pastakastike, resepti edellisessä postauksessani. 

Hesen lämmin kanasalaatti

Ihan leipääkin välillä jollei ole ruokaa valmiina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti