perjantai 17. toukokuuta 2019

Irtisanoin kuntosalijäsenyyteni

En ole kuntosalilla juurikaan tänä vuonna käynyt, satunnaisesti vain joten päädyin irtisanomaan jäsenyyteni. Turha maksaa tyhjästä tällä hetkellä. Kuuntelin jälleen oma fiilistäni asiassa ja mitään liikuntaa kun ei voi väkisin harrastaa jos ei tunnu hyvältä.
Jäsenyyteni loppuu vasta 25.7, koska jäsenyysjaksoni vain sattuu menemään sillä tavalla kuukauden irtisanomisajalla. Pohdin tätä irtisanomista pidemmän aikaa ja päädyin tähän ratkaisuun kun on kesäkin tulossa. Kotini lähellä on muutakin pieni ulkokuntosali jota voin hyödyntää.
Jos kuntosali alkaa jälleen kiinnostamaan voin aina liittyä takaisi, tai ottaa vaikkapa ensin kymppikortin. 
Katselin tuossa Polar Flowsta liikuntapäiväkirjaani ja olen nyt jaksanut kuudetta viikkoa  käydä lenkillä sen 3x viikossa. Mielestäni se on hyvä suoristus! Tällä viikolla poljin ekaa kertaa töihinkin pyörällä, matka on melkein 4km per suunta. 
Olen ajatellut että jatkaisin lenkkeilyä ja lisäisin kertoja pikkuhiljaa sinne 5x viikossa. Lisäksi voisin alkaa tekemään omalla painolla lihaskuntoharjoittelua. 
Olen miettinyt minikuminauhojen hankkimista, koska ne kulkisi esimerkiksi lenkillä hyvin mukana. Onko kokemuksia niistä? Onko kannattavaa hankkia sellaisia? 
Hyviä vinkkejä kehonpaino treenaukseen otetaaan myös vastaan kuminauhalla tai ilman :) 


Lopuksi vielä hieman muita kuulumisiani. Kerroin alkuvuodesta että vaihdan työpaikkaa sisäisellä siirrolla. Palaan nyt kesäksi vanhaan työpaikkaani ja syksyllä pääsen uudelleen takaisin vaihdokki paikkaani.  Fiilikset ovat jokseenkin sekavat, mutta näillä mennään. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan... kovasti odotan ainakin kesälomaani joka alkaa heti juhannuksen jälkeen. 

6 kommenttia:

  1. Kuntosalijäsenyyden irtisanominen kuulostaa tilanteeseesi hyvältä idealta. Hienoa kuulla, että olet innostunut lenkkeilystä ja pyöräilystä! :) Kiva lukea sun kuulumisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tässä tilanteessa se oli paras ratkaisu, toki olin virheellisesti ajatellut että se loppuisi aikaisemmin :)
      Kiitos, kiva kun kommentoit - se aina piristää!

      Poista
  2. Moi! Mulla on itse asiassa vähän sama juttu, tilasinkin kuminauhoja vähän kokeeksi, josko innostuisi kotona jumppailemaan. Kuntosali on vähän semmonen, että välillä tulee innostuttua enemmän ja välillä vähemmän. Ainahan se oikeasti hyvää tekis:)

    Täytyy tehdä joku postaus noista kuminauhajutuista kunhan ne tulee postissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, välillä sali innostaa enemmän joskus taas vähemmän. Ja se pitää täysin paikkaansa että hyväähän se aina tekisi... Lihaskunto ja aerobinen yhdessä. Uskon kuitenkin että lihaskuntoa pystyy tekemään kotonakin :)
      Tee ihmeessä postaus, sellanen olis kiva!
      Mistä tilasit kuminauhat ja minkä merkkiset?

      Poista
  3. Kolme kertaa viikossa on hyvä tahti liikunnanan suhteen. Ei kannata pakottaa itseään viiteen kertaan viikossa, koska silloin siitä voi tulla "pakko" tai ainakin mulla tulisi. Hyvä perussuunnitelma ja muuten vapaa-ajattelua liikunnan suhteen. Liikkuminen on silloin kivaa, kun itse sen pariin hakeutuu vapaaehtoisesti. Tässä hyviä ohjeita minikuminauhatreeneihin ulkona: https://www.idealista.fi/jannihussi/2017/04/22/9-tehokasta-minikuminauha-liiketta-treeniohjeet/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluaa enää pakottaa itseäni liikkumisen suhteen ja toivon että pysyn siinä päätöksessäni. Minun kohdalla se ei ole toimiva ratkaisu - ainakaan tällä hetkellä. Jollekin toiselle se toimii taas.
      Kiitos kumppparitreenistä, varmasti lähtee kokeiluun kun saa hankittua kuminauhat itselleni.
      Vinkkejä otetaan myös vastaan kehonpainolla treenaamiseen, olis kiva tehdä jotain liikkeitä lenkin päätteeksi vaikkapa. Tai muuten vain jumppailla kesällä ilman välineitä ulkosalla...

      Poista

Rapunzel