torstai 17. marraskuuta 2016

Laura: Herkkuhimot piinaa, mikä avuksi?

Kyllä, herkkuhimot piinaavat meikäläistä päivittän :( Tuntuu että jokainen päivä on taistelu ja päivän lopussa ollaan tyytyväisiä ettei olla sorruttu mihinkään herkkuun. 
Olen yrittänyt olla kokonaan ilman ja siltikin mieliteot piinaa minua. Ehkäpä minun pitäisi yrittää olla pidempään kokonaan ilman, mutta jotenkin se tuntuu mahdottomalta tehtävältä - mission impossible. Useammat ihmiset kertovat, että kun on viikon tai kaksi ilman herkkuja niin mieliteot kaikkoavat. Kohdallani tämä asia ei pidä paikkaansa. En tiedä kauanko minun pitäisi olla ilman herkkuja jotta mieliteot kaikkoaisivat kokonaan ja miten toteuttaisin sen?
Aluksi joka toisella viikolla oleva Cheat meal päivä Puressa tuntui loistavalta jutulta - ja onhan se sitä edellee ;). Jutulta joka toimii kohdallani loistavasti, päivä jota odottaa ja jonka voimalla jaksaa. Itse söin kyseisinä päivinä karkkia (myös suklaata) jota ei Puressa kuitenkaan suositella. Päivä tuntui mun voimavaralta jatkaa ruovaliota ja pysyä siinä. Kerran viikossa oleva karkkipäivä taitaa olla laihduttajalle kuitenkin liikaa ja liian usein?? 
Tällä hetkellä tuntuu että voisin syödä herkkuja vaikka joka päivä. Heikkouteni ovat roskaruoka, irtokarkit, suklaa ja etenkin sipsit. Mietin että onko tässä järkeä jos jokainen päivä on taistelu....
Tämä kirottu syksy on huonoa aikaa, jatkuva väsymys ja mielialan lasku vaivaavat. Ja väsyneenä sitä ihminen kaipaa niitä herkkuja. Olevinaan ne helpottavat oloa ja nostavat mielialaakin....
Onko muilla samanlaisia ongelmia? 

Asiasta toiseen, ottaisin mielelläni vastaan postausideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti