maanantai 14. marraskuuta 2016

Laura: Puren puoliväli eli neljäs viikko ohitettu:)

Heitetäänpä tulos heti pöytään +300g, mieleni teki jättää tämä teksti/painonnousu kirjoittamatta blogiin. Mutta olenhan luvannut olla rehellinen itselleni ja teille siellä ruudun toisella puolella :) Tulos oli ihan odotettavissa, olen ottanut viikolla neljä Puressa hyvin rennosti. Keskiviikkona meillä oli ystäväni kanssa pizzapäivä, tehtiin pohja ja täytteet gluteiinittomana. Pohjan ohje tässä. Juusto laitettiin tavallisena, koska maidoton juusto ei ollut juustoa mielestäni nähnytkään. Jälkkäräksi syötiin mun lemppareita eli irtsareita.


Viikonloppuna olivat veljieni perheet täällä vietettiin synttäreitä ja isänpäivää porukalla. Söin äitin tekemiä lihapullia ja muusia (vähän), Mamin tekemää isolihakastiketta (sisältää kermaa ja voita) sekä viikon aikana tuli muutamankin kerran syötyä ruisleipää. Kolme ja puoli viikkoa sain oltua ilman leipää. Leipää ja juustoa on Puren aikana ollutkin eniten ikävä.  En tiedä miten tämä viikko vaikuttaa kaikkeen, koska ruokavalio ei pysynyt gluteiinittomana ja maidottomana. Elämä jatkuu ja ruokavalio jatkuu tämänkin viikon jälkeen - Show must go on! :D Jätin kuitenkin syömättä viikonlopun aikana karkkia, juustonaksuja, kakkua ja jätskiä - mitä muut kuitenkin söi.

Tehtiin äitin kanssa viime viikolla tiistaina, uunivihanneksia ja lohifileestä lohimedaljonkkeja itse. Ihan omin pikku kätösin.


Vaaálla juoksemisesta tulee minulle usein ongelma kun olen jollakin ruokavaliolla. Käyn joka aamu ja ilta, sekä välillä myös päivällä. Ei kauhean tervettä tiedän! Joten tästä viikosta alkaen päätin että käyn vaaálla vain kerran viikossa - maanantaisin, yritän ainakin :) Vaikea tulee olemaan että pystyy olla menemättä vaaálle. Hauskinta tässä on se, että kun en tarkkaile syömisiäni niin välttelen vaakaa, voin olla vaikka kuukauden käymättä:D

Loppuun viel peilin kautta taidokkaasti otettu valokuva mun kropasta. Kuvan tarkoitus oli kuvata Onlyn parkkatakkia joka on kokoa XL, se sujahti oikein mukavasti mun päälle:) Housut on Cubuksen luulen että tämä malli, aivan ihanat housut päällä:) Kokoa XL ovat housutkin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti