lauantai 31. joulukuuta 2016

Laura: Vuosi 2016

Useammalla seuraamallani blogilla on tehty postaus vuodesta 2016. Ensin innostuin asiasta todella kovin, tuollaisen minäkin haluan tehdä. Hetken mietittyäni asiaa pohdiskelin haluaisinko kuitenkaan käydä läpi juuri tätä vuotta koska se on tähän astisen elämäni p....., raskain ja huonoin. Pureskelin asiaa muutamiakin päiviä ja vaihtelin mielipidettäni laidasta laitaan. Päädyin kuitenkin tekemään postauksen aiheesta, koska ajattelin sen olevan terapeuttista. Yritän muistaa asiat oikein ja oikealle kuukaudelle, niputan joitakin kuukausia yhteen koska muistini tämän vuoden osalta ei ole mitä parhain.

TAMMIKUU
Tammikuussa hain motivaatiota laihdutukseen kirjastosta ja tein aiheesta postauksenkin, pohdiskelin myös paljon elämäntaparemonttini suuntaa tässä postauksessa. Muistan tehneeni paljon ajatustyötä asian tiimoilta alkuvuodesta ja varsinkin tammikuussa. Tammikuun lopussa päädyin ottamaan vuosisopimuksen kuntosalille, vaikka olin jo päättänyt etten koskaan enää tee niin pitkiä sopimuksia. Tammi - Helmikuun taitteessa elettiin isäni sairaudessa hyviä aikoja, syöpä oli hoidoilla pienentynyt. Olimme tyytyväisiä ja iloisia tuloksista <3 Olimme onnelisen tietämättömiä mitä vuosi toisi tullessaan.
Elettiin mahdollisimman normaalia elämää, käytiin koko alkuvuosi toukokuuhun saakka paljon kätköilemässä. HELMI- MAALIS - HUHTIKUU
Helmikuussa taidettiin lyödä iskän kanssa vetoa, jos laihdutan 30kg hän tarjoaa minulle ravintolassa minkä ruuan tahansa. Päädyin otttamaan Fitnetin nettivalmennuksen painonpudotuksen tueksi.Tässä postauksessa kerron aloittaneeni kyseisen valmennuksen. Valmennus kesti Huhtikuun alkupuolelle.Tässä postauksessa kerron mieliteostani ja niiden korvaajista. Huhtikuun alussa paljastan nettivalmennuksen tuloksia tässä. Suosittelen lämpimästi kaikille Fitnetin fit with hiit valmennusta.

TOUKO - KESÄ - HEINÄ - ELOKUU
Toukokuun aikana kirjoitan yhden ainoan postauksen, paha tapani verrata itseäni muihin. Tuosta tavasta en taida koskaan päästä eroon, tai ehkäpä jonakin päivänä. Kesän aikana en juuri blogia ajattele, teen vain muutamia postauksia. Minkä takia minä liikun? 
Näin jälkeenpäin ajateltuna toukokuu enteili jo epämääräisillä oireilla isäni syövän leviämistä. Kesäkuun alkupuolella lomani alkaessa tulee varma tieto että isäni syöpä on levinnyt, tiedän tuolloin jo sisimmässäni miten tässä tulee käymään. Jokaisessa päivässä on toivoa, mutta samalla pelkään pahinta. Kesäkuun lopulla isäni nukkuu ikuiseen uneen, taivaalle syttyy minulle kirkkain tähti. Saan maailman parhaimman suojelusenkelin itselleni, samalla minun sydämeni särkyy palasiksi. En koskaan ajatellut että 32- vuotiaana hautaisin jomman kumman vanhemmistani. Isäni oli kuollessaan 63- vuotias, sitä sinisilmäisenä lapsena kuvittelee vanhempiansa elävän 80- vuotiaaksi ainakin. Surun keskellä postaus kertoo isästäni.Kuten olen varmasti monta kertaa kertonut, tähän astisen elämäni vaikein paikka. Koko kesä menee jonkinlaisessa sumussa. En muista millainen kesälomani oli, paitsi että olin isäni vierellä sairaalassa. En muista minkälaisia ilmoja oli. En muista juurikaan mitä tein. En muista miten päivät kuluivat. En muista miten aika meni eteenpäin, koska minun elämäni oli seisahtunut. Ystävien tuella selvisin <3 Ne ihmiset kyllä tietävät ketä tarkoitan ja Kiitos heille siitä. Kiitos on kuusi kirjainta, kaksi tavua ja yksi sana. Mutta tässä yhteydessä sillä on suuri merkitys. Loppukesästä ja alkusyksystä lähipiirissäni syttyi useampikin tähti taivaalle lisää<3

SYYSKUU
Syyskuussa sain suoritettua Helzulta saamani liikuntahaasteen, gymstickin avulla. Pohdiskelin ylipainon haittavakutuksia. Syyskuussa painoni nousi ylläettä useammankin kilon. Liekö asiaan vaikuttanut koko kesän epäsäännöllinen liikunta ja ruokavalio. Yllättävää oli että paino ei noussut kesän aikana, mutta vasta syyskuussa.

LOKA - MARRAS - JOULUKUU
Osallistuin Nanna Karalahden instagram sivuilla Puretreeni arvontaan ja voitin ruokavalion/ treeniohjelman arvoltaan 99e. Olin onnesta soikeana, en ollut vuosiin voittanut mitään missään arvonnassa. Jouduin aloittamaaan ensimmäistä kertaa ruokavalion yllättäen ja taisin jopa mainita että vähän pakostakin kun olin voittanut kyseisen valmennuksen. En ollut ennen tätä juuri suonut ajatusta laihduttamiselle tai liikunnalle. Purella mentiin 8 viikkoa eli Lokakuun puolesta välistä - Joulukuun puoleen väliin. Tänän aikana kirjoitin viikottain blogiin kuulumisiani. Tässä postauksessa kerron Puren tuloksista sekä plussista ja miinuksista. Suosittelen lämpimästi myös Purea. Tykkäsin kummastakin valmennuksesta joita minulla vuoden aikana oli Fitnetin fit with hiit ja pure:) Ja kumpaakin voin suositella jos nettivalmennus on mietinnässä.Ensimmäinen joulu ilman iskää ei ollut helppoa, mutta siitäkin selvittiin jollain ilveellä. Postauksen aiheesta löydät täältä.
Joulukuun loppupuolella ideoimme TouhuTammikuu - haastetta, joka alkaakin huomenna:) Vielä ehtii porukkaan mukaan:) Haasteita on tarkoitus keksiä jokaiselle kuukaudelle vuoden 2017 aikana. Ideoina on ollut HaBaHelmikuu, MahaMaaliskuu ja ToistoToukokuu. Onko muita ideoita nimille? Onko ideoita mitä kyseiset haasteet pitäisivät sisällään?
Minulla on varattu pieni kasa herkkuja tälle päivälle, irtokarkkeja ja sipsiä. Meinaan niitä mussuttaa puoleen yöhön saakka koska sitten starttaa TouhuTammikuu :)

7 kommenttia:

 1. Helppoa ei ole ollut ❤ tuokoon uusi vuosi parempia aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sitä minäkin toivon koko sydämestäni. -Laura-

   Poista
 2. Ei muuta kuin tsemppiä teille ja valoisempaa uutta-vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mary Poppins:) Hyvää uutta vuotta sinullekin! -Laura-

   Poista
 3. Oli kiva lukea millainen vuosi sinulla on ollut! Vuoteesi on kyllä mahtunut suuria tunteita ja voin vain kuvitella mitä olet käynyt läpi! Toivotan onnellista uutta vuotta ja kaikkea hyvää!
  Tänään sitten TouhuTammikuun pariin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa:) Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinullekin:)
   Tänään TouhuTammikuun pariin todellakin. Olen kohta ollut 24h ilman herkkuja:D -Laura-

   Poista
  2. Kiitos!:)
   Mahtavaa, siitä se lähtee! Itse olen herkutellut hedelmäsalaatilla. Hyvä tästä tulee!:D

   Poista