tiistai 3. tammikuuta 2017

Laura: HaBaHelmikuu koevedos

Väsäsin iltani iloksi tälläisen ehdotuksen HaBaHelmikuulle:) On kivaa kun on tekemistä niin ei tee koko ajan mieli syödä:)
Mielipiteitä kehiin:
- Miltä tällainen HaBaHelmikuu näyttäisi?
- Tarviiko toistoja olla vähemmän tai enemmän?
- Olisiko ideoita lisää taulukkoon?
 Mietin että joku kuva voisi olla kiva myös tuohon taulukon alareunaan. Fonttia ym voisi vielä muuttaa ym. Lepopäivien kohdalle voisi lisätä jotain kivoja/hauskoja tekstejä:)15 kommenttia:

 1. Pitäiskö munki tarttua haasteeseen?=)- Nina

  VastaaPoista
 2. Ideoita saa vapaasti esittää :) Kaikki otetaan huomioon :)

  VastaaPoista
 3. Kannatan kannatan kannatan! :D Tekee mieli jo aloittaa, mutta ehkäpä maltan sinne helmikuulle vielä ja keskityn nyt vielä touhutammikuuhun ;) Ja ehkä tämäkin vielä muokkautuu, vaikka hyvältä näyttää jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä olen tämmönen hätähousu. Kun on tekemistä ei halaja herkkuja:D ihmeen hyvin mennyt ilman herkkuja toistaiseksi, vaikka töissäkin vielä joulusuklaita.

   Poista
  2. Se on kyllä totta, hyvä hämätä itseään tekemällä jotain niin ei herkkuja edes ehdi kaipailla :D Mutta hienoa, tiedän että joulusuklaiden välttäminen on välillä todella haastavaa! Kiva kuulla että haaste on lähtenyt sinulla hyvin käyntiin:)

   Poista
 4. Tämän jälkeen sitten "MaveMaaliskuu" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei huono idea tuokaan :) vois olla hyväkin. Itse mietin MahaMaaliskuuta mutta tuohon vois olla hauska:) Mave eli maastaveto?

   Poista
  2. Huhtikuulle mietittiin jotain mielen hyvinvointiin liittyvää haastetta, siihen vois sisällyttää kehonhuoltoa. Laita säkin asia mietintämyssyyn että mitä vois olla mielen hyvinvoinnissa:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Miten olis MaHaVe- haaste ? 😂😂😂 Siin olis niinku Maha ja Mave😆😆 Kehitelläänpä tuota ideaa...

   Poista
  2. Mitäs Mave haaste pitäis sisällään? :)

   Poista
 6. Luulen että muokkaan tuota loppua vielä. Tuntuu vähän että toistot nousee siellä ehkä vähän liikaa...

  VastaaPoista