torstai 4. toukokuuta 2017

Eilen oli pitkästä aikaa hyvä päivä:)

Aamu ei alkanut hyvin, mutta muuten päivä meni kivasti ja olen ylpeä itsestäni:) Näin koko yön painajaisia ja heräsin hiestä märkänä. Pää tuntui raskaalta ja mieli väsyneeltä. Lepäilin aamupäivän katsomalla Greyn anatomiaa DVD:ltä, huippusarja. Päivällä kävin lenkillä serkkuni kanssa, ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Lenkin jälkeen tuntui hyvältä vaikka olen aika rapakunnossa. Kävelimme minun tahtiini ja juttelimme samalla. Ilalla menin vielä auttamaan ystävää haravoinnissa. Haravointi sujui kuin huomaamatta terapeuttisin keskustelun lomassa. Viime aikoina en ole jaksanut töiden lisäksi juurikaan liikkua ja tänään meni kuin "huomaamatta" kaksikin liikuntasuoritusta. 

Kuten teksteistä on huomannut en ole pitkään aikaan liikkunut kunnolla taikka noudattanut mitään ruokavaliota. Olen lisännyt kasvisruokaa ruokavaliooni Apetit pakasteiden muodossa:)  Apetit kalapihvejäkin olen maistanut. Olen maistellut niitä ja olen niistä sitten arvioinut blogissani. Jaan niitä koska itse tykkäisin juuri tuon tyyppisistä postauksista. 
Olen siis syönyt terveellisesti, mutta myös epäterveellisesti. En ole jaksanut liikkua. Nyt yritän pikkuhiljaa taas lisätä liikuntaa:) Eilen onnistuin asiassa hyvin mallikkaasti. Uskon että ToistoToukokuu auttaa myös tässä asiassa <3
HyvänolonHuhtikuun aikana mietin paljon mielialaan liittyviä juttuja. Ja liityinkin Headset.fi sivustolle, jota meinaan jatkaa jatkossakin. Kehonhuolto juttuja tein foamrollerilla, venyttelemällä ja käymällä hieronnassa. Asioita joista olen kiitollinen pyrin miettimään kerran viikossa. Mutta en ota siitä mitään painetta. 
Mittoja en ole vieläkään uskaltanut itseltäni ottaa, en ole käynyt vaakalla enkä ole mittanauhalla ottanut mittoja itsestäni. En ole vielä valmis katsomaan totuutta silmiin. Tiedän että laihdutusblogia seurataan sen takia, että nähdään miten laihtuminen edistyy. Ja laihdutusblogissa pitäisi laihduttaa koko ajan. Minun on pakko vain edetä näin. Otettava mitat vasta kun olen valmis. Minulla laihdutuksessa vain tulee suvantovaiheita, niiden yli on vain päästävä jollain keinoilla. 
Viime kuukaudet ovat olleet vaikeat niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Jalkapöytä oli useamman kuukauden kipeä, joka vaikeutti liikkumista. Ja sen jälkeen liikunnan aloittaminen on ollut vaikeaa.

Pikkuhiljaa pienin askelin yritän taas päästä kaikessa eteenpäin. Toivottavasti jaksatte pysyä matkassa mukana <3 
Kommentoikaa ja ehdotelkaa tekstejä joista haluatte lukea.  


6 kommenttia:

 1. Mielestäni jo blogin pitäminen ja itsensä motivointi sekä päiväkirjamainen tarkastelu on osa laihdutus- tai muuta elämänhallinnan prosessia. Elämässä ei ole tarkoitus "suorittaa" dieettejä yhtenään, mutta joskus toki se voi olla hyvä alku suuremmalle muutokselle. Et ole epäonnistuja, vaikka et liiku ja laihdu urakalla. Olet itsestäsi välittävä ihminen, joka tuntee itsensä ja tietää miten on hyvä edetä juuri nyt. Aina ei voi olla tyytyväinen itseensä, mutta itseään voi rakastaa ja suoda luvan elää omannäköistään elämää. Niin kuin postauksessa mainitsit, olit ystävän kanssa kävelyllä ja haravoimassa, sinä liikuit ja nautit siitä. Ystävän kanssa liikkuminen on huippu juttu, jos sellaisia ystäviä on tarjolla, jotka tykkää liikkua. Liikuntatreffejä lisää vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasti kommentista, lämmitti kovasti mieltäni <3
   Olet Helzu fiksu nainen!
   Liikuntatreffit todellakin toimii kohdallani tosi hyvin, huomenna seuraavat lenkkitreffit..

   Poista
 2. Olipas kiva postaus lukea. Hienoa että osaat kuunnella itseäsi noin hyvin!
  Komppaan kyllä Helzua tuossa edellisessä kommentissa.
  En minä ainakaan seuraa laihdutusblogeja vain sen laihdutuksen edistymisen takia. Tavallaan ajattelen, että seuraan kirjoittajaa ja hänen kuulumisiaan, enkä välttämättä mitään tuloksia tai saavutuksia.:) Tärkeintä on, että etenet itsellesi sopivaan tahtiin ja kuuntelet omaa mieltäsi ja kehoasi :) Ihanaa kevättä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa ihanasta kommentista <3 Te ihanat kommentoijat olette olleet aivan loistava tuki.
   Lupaan kuunnella omaa mieltä ja kehoa jatkossakin:) Fiksuja sanoja sinultakin sain.
   Hyvää kevättä sinullekin <3

   Poista
 3. Komppaan edellisiä! En mä seuraa blogeja, joissa vain laihdutaan. Ne on pidemmän päälle tylsiää seurattavaa. Tykkään elämänmakuisista blogeista, sellaisista, joissa kirjoittaja uskaltaa näyttää myös sen ei niin tehokkaan puolensa. Ihminen ei ole kone. Välillä tarvii ottaa iisimmin ja se, että sä osaat kuunnella omia tarpeitasi on paljon parempi esimerkki toisille kuin verenmaku suussa raataminen. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kulkijalle kauniista kommentista <3 Ei voi muutakuin olla hyvillä mielin, kun saa tällaisiä kommentteja. Ne auttavat jaksamaan arjessa, kiitos kaikille:)

   Poista